ОВЕН В сложните моменти без никакво съмнение може да разчитате

...
ОВЕН В сложните моменти без никакво съмнение може да разчитате
Коментари Харесай

ХОРОСКОПЪТ ЗА 14 ОКТОМВРИ: Телци, провеждайте деловите си разговори лично! Деви, ще е трудно да си съставите програма за деня!

 ОВЕН
В комплицираните моменти без никакво подозрение може да разчитате на прозорливостта си. Ще ви подскаже по какъв начин да се визиите в най-изгодна светлина и да избегнете прибързаните решения. Ориентирайте напъните си към действителни и измерими действия. Успеете ли да се избавите от илюзиите и да мобилизирате оптимално капацитета си, ще постигнете това, което при равни други условия сте правили за месеци. Деловите ви контакти ще са дейни и взаимните планове ще преминат на различен стадий на развиване, който от своя страна ще се отрази позитивно на финансовото ви положение.

 ТЕЛЕЦ
С най-малко един от хората от екипа си е евентуално да се разделите. Съобразявайте държанието си с характера на хората, с които поддържате връзка, и променяйте метода към тях, в случай че прецените, че се постанова. Започнете с разбор на събитията, в които се намирате. Преценете обективно от кои бихте могли да се възползвате и с кои ще се наложи единствено да се съобразите. От вас зависи да реализирате по-голямата част от проектите си. Провеждайте деловите си диалози персонално, а не посредством медиатори, тъй като в множеството случаи сътрудниците ви ще се пробват да обезпечат триумфите за себе си.

 БЛИЗНАЦИ
Отстоявайте ползите си, само че посредством неоспорими причини, а не посредством високи децибели. При нужда да уреждате персонални връзки търсете ексцентричен метод. Обстоятелствата ще ви оказват помощ да стабилизирате позициите си и да напреднете, въпреки и не изключително бързо. Но пък за сметка на това ще реализирате дори тези свои замисли, които сте възприемали като нереални. Събитията ще са нееднозначни, на моменти комплицирани, неразгадаеми, сложни за ориентировка. Ще се постанова да трансферирате вниманието си от една работа към друга, само че пък ще положите основите на бъдещите си проекти.

 РАК
За благополучие в края на деня напрежението ще стартира да спада. Намалете контактите, отделете време за обичаните си занимания. Ще съумеете да възстановите енергийния си баланс относително бързо. Довършването на част от заниманията, с които сте се заели, няма да зависи единствено от вас, а и от външни фактори. На моменти ще се постанова да забавяте темпото и няма да сте в позиция да следвате нормалния си темп. Приемете интервалите на закъснение откъм позитивната им страна, като опция да обмислите и ревизирате още един път довършените действия.

 ЛЪВ
Ще се наложи да извършите изчерпателен разбор на задачите си и на цената, която бихте платили за постигането им. Не е изключено да се откажете от някои от тях за сметка на други, по-атрактивни. В сферата на персоналните връзки са вероятни разтърсвания. Ще съумеете да ги възстановявате, в случай че реагирате неотложно и интензивно. Не чакайте проблемите да изчезнат като по знамение. Потърсете аргументите и персоналното си присъединяване в появяването им. Всички удобни събития в професионалното ви развиване, на работното място или в личния бизнес ще са свързани с нечия поява или въздействие.

 ДЕВА
Ще е мъчно да съставите ясна стратегия за целия ден. Събитията ще са променливи, настроението ви – също. Не бързайте и не приемайте желанията на различен човек за реалност. Може да е нова персона, с която ви сблъскват събитията, а може да е и човек от далечното минало. И в двата случая ще ви е неприятно, няма да ви подейства стимулиращо, мотивиращо и вдъхновяващо. Следвайки креативния си ентусиазъм, ще стабилизирате позициите си. Довършете всичко изостанало от предходни дни. Проверете деликатно финансовите си документи, може да се натъкнете на неточност.

 ВЕЗНИ
Не е желателно да се занимавате с крупни финансови интервенции. Въобще, във връзка с материалното си положение, бъдете извънредно внимателни. Мислете по какъв начин да предотвратите загубите, а не по какъв начин да повишите облагите си. Не давайте персонални заеми, в случай че би трябвало да го извършите, посягайки на запасите си. Скучните, монотонни и изпълнени с доста неизвестности занимания оставете за втората половина на деня. Тогава може да усетите и лека отмалялост или досада, само че пък няма да се постанова да проявявате прекомерна интензивност и неразумни диалози.

 СКОРПИОН
Енергетиката ви ще е постоянна, а в случай че имате желание да стартирате нов план, не пестете времето за обсъждане на процеса и за класифициране на детайлите. Избягвайте непотребните разноски. Заделете за запас спомагателните средства, с които да разполагате, и не отлагайте значимите срещи. Паметта ви ще е мощна, а мисълта – ясна. Ако усвояването на някаква информация ви е затруднило, то можете да се върнете към нея. Ще схванете защо става дума. Насочете напъните си към дейностите, свързани с закрепени крайни периоди. Не ги пропускайте, даже в случай че забавянето няма да е обвързвано с финансови или други наказания.

 СТРЕЛЕЦ
Ако не се постанова да пътувате на далечни дистанции, не го правете. Не си губете времето с нови планове, за които нямате задоволително подготовка. Всяка неправилна стъпка, колкото и безобидна да ви наподобява, може след време да се окаже евентуален източник на загуби. Не приемайте с прекален оптимизъм предложение за нова или по-високоплатена служба. Може да се окаже измама. Началото на деня ще е динамично откъм прекарвания, само че за вас е по-добре да намалите интензивността. Наблюдавайте събитията, търсете аргументите, анализирайте следствията.

 КОЗИРОГ
Ще установите за какво преди време се е наложило да се справяте с проблеми, за които не сте били готови. И ще си изградите ясна идея по какъв начин да ги избегнете след време, в случай че попаднете в сходна обстановка. Без никакви усложнения ще реализирате финансови интервенции като закупуване и продан на валута, разкриване на сметки или прекачване на суми от една към друга финансова институция. Това, което не трябва да вършиме, е да взимате заеми и заеми, даже изискванията да ви наподобяват несравнимо преференциални. Организирайте покупко-продажбите си по този начин, че да ги осъществите единствено с наличните си средства.

 ВОДОЛЕЙ
В началото на днешния ден енергетиката ви ще е леко нестабилна. Избягвайте комплицираните занимания, които може да провокират стрес, мощна изтощеност, а от там и пристъпи на главоболие. Ориентирайте се към познати действия, с които кардинално се справяте без особени старания. В края на деня тонусът ви постепенно, само че стабилно ще стартира да се покачва, работоспособността и креативният ви капацитет ще порастват. Не посягайте на финансовите си ресурси за посрещане на настоящите разноски. Въздържайте се от прояви на претрупаност, купувайки скъпи дарове.

 РИБИ
Особено значимо е през днешния ден да се придържате към златната среда, да съчетавате проектите си с естествения ход на събитията и да изпълнявате прецизно обещанията си. Не се отхвърляйте от осъществяването на новите задания, които ви разпореждат. Не всичко по реализацията им ще ви е ясно, само че пък безусловно ще отворите нова страница в биографията си и сами ще създадете изискванията за прогрес, към който се стремите в последно време. Контактите ще са интензивни. Подготвяйте се усърдно за плануваните срещи, не е без значение какво първо усещане ще извършите.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР