Овен Това е ден за забавление. Каквото и да става

...
Овен Това е ден за забавление. Каквото и да става
Коментари Харесай

Две зодии купонясват и печелят пари, трета се стяга за път

Овен

Това е ден за развлечение. Каквото и да става мислете за своето наслаждение. Времето минава прекомерно бързо, а подобаващите моменти рядко се връщат.

Телец

Това е ден за давност. Мислете си единствено за позитивните неща, които ви съпътстват в този момент. Ако предпочитате да се потопите в мемоари, дано и те да бъдат приятни.

Близнаци

Това е ден за опитване на нещо ново. Дали ще е храна, напитка или активност - изберете сами, само че не забравяйте да се поглезите. Заслужавате го!

Рак Това е ден за реципрочност. Окажете подпомагане на колегата ви. Той или тя имат потребност от вашата поддръжка тъкмо в този момент и това не може да се отсрочва.

Лъв Това е ден за бягство... от града, от рутината. Каквото и да е единствено не го правете, както е било досега. Имате крещяща потребност от смяна и пресен въздух.

Дева

Денят ще ви сложи пред избор. Не слушайте препоръки на странични хора, даже в случай че са ваши другари. Решението касае единствено вас и изборът би трябвало да е единствено ваш.

Везни

Това е ден за визитата на ново място. Ако сътрудникът ви има концепция за пътешестване - не му противоречете. Оставете се да ви изненада. Със сигурност ще е прелестно. Скорпион

Това е ден, в който да покажете силата си посредством умереността. Важно е да не покажете никакви страсти. Представете си на изпит, с цел да ви е по-лесно да се справите.

Стрелец

Това е ден за премия. Свършихте и постигнахте доста. Сега е добре да си починете. Хвалбите няма да ви оказват помощ, най-вече да отхвърлен някого от вас.

Козирог Това е ден за изкуство. прекарайте часовете в гледане на филми, изобразяване или друго ваше обичано занятие, само че дайте храна на душата си.

Водолей

Това е ден за неуморна работа. Въпреки почивния ден ще имате немилостив енстусиазъм, който ще е грехота на пропилеете.

Риби

Това е ден за провокации. Ще разберете какъв брой доста сте постигнали и какъв брой надалеч сте отишли. Вечерта не забравяйте да се почерпите.
Източник: actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР