Овен Тази сряда може да си спечелите приятел, ако имате

...
Овен Тази сряда може да си спечелите приятел, ако имате
Коментари Харесай

Интересен ден очаква всиките 12 зодии

Овен
Тази сряда може да си спечелите другар, в случай че имате визия тъкмо какво желаете. Липсата на доверие няма да ви даде дълготрайната връзка, която желаете.

Телец
През този ден е добре да обсъдите наболелите тематики в фамилията. Сега имате шанса нещата да се разрешат удовлетворяващо и за двете страни.

Близнаци
Това не е сполучлив ден за търговия или покупки. Ако доста желаете да се отървете от дадена движимост, най-добре или намалете цената или помислете за подаяние.

Рак
Днес е добър ден за релакс. Дори да сте на работа правете всичко постепенно и умерено. Бързата работа ще ви подсигурява неточности, които да лишават от времето ви по-натам.

Лъв
Тази сряда е добър ден да потърсите нещо ново, което да грабне вниманието ви. Ако сте се замисляли за промяна на работата - това е моментът да проучите опциите.

Дева
Тази сряда помислете за нещо, което да измененията към себе си. Дъждовните дни ви лишиха от доста от настроението ви по тази причина действайте самоуверено.

Везни
Тази сряда потърсете сродната си душа. Ако от дълго време не сте излизали с другар в този момент е моментът да си подарите едно дълго и незабравимо излизане.

Скорпион
Тази сряда не се решавайте на крайни дейности. За всичко си има пояснение, просто би трябвало да изчакате, с цел да получите своето.

Стрелец
Тази сряда не тръгвайте с рогата напред. Още в средата на деня ще съжалявате, в случай че сте реагирали по-остро на даден проблем.

Козирог
Тази сряда бъдете деликатни с техника и при секване. Не използвайте и слушалки, до момента в който шофирате или ходите из града.

Водолей
Тази сряда е ден, в който да се погрижите за здравето си. Днес с лекост ще се придържате към здравословните храни, а упражненията ще издигнат тонуса ви.

Риби
Тази сряда не съдете другите. Ако нещо не ви харесва просто го отминете. Важното е вие да продължите напред, другите са виновни за себе си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР