Овен Търкалят се по пода Сигурно има и Овни, които

...
Овен Търкалят се по пода Сигурно има и Овни, които
Коментари Харесай

Как се смеят зодиите

Овен

Търкалят се по пода

Сигурно има и Овни, които са сдържани. Засмиват се възпитано, нито доста шумно, нито прекомерно малко. Но това или са Овни, повредени от прекалено могъщ родител (Рак или различен Овен), или пък мощно обезвредени от разположението на останалите си планети. Типичните Овни могат да разсмеят и бурсук. Те се заливат от смях, хохотят, реват от смях, даже може да се търкулнат на земята и да заритат с крайник. Така, както не можем да заподозрем Овена, че е сдържан и внимателен човек, по този начин и в смеха му няма нищо умерено, внимателно или внимателно.

Телец

Кискат се звънко

Смехът на Телеца се задава постепенно, като лятна стихия. Ако го наблюдавате, може да наблюдавате по какъв начин лицето му се прояснява, в очите просветват игриви светкавици и чак след секунда-секунда и половина следва гръмотевицата. Смеят се, по какъв начин да не се смеят Телците! Просто от време на време са като камилата, дето след 3 дни загряла вица на зайчето. Би било погрешно да се каже, че всички родени под този знак са с албански реотани. Телците са радостни хора, само че съществени, тежки. Няма по какъв начин да очаквате да се кискат, когато им покажете пръст. Макар че когато ги разсмеят, вършат тъкмо това – кискат се.

Близнаци

Охотно и несдържано

Комуникативните Близнаци са измежду най-смеещите се в зодиака. Те имат разнообразни типове смях за всевъзможни обстановки, тъй че може да ги забележите да се кикотят несдържано, да се кискат беладжийската, да се подсмихват под мустак или саркастично. Голяма необичайност е да откриете Близнак без възприятие за комизъм. Реакцията им на смешки е мълниеносна. Понякога не се преценяват дали е подходящо да избухнат в избухлив юношески смях таман до момента в който индивидът, който разискват, минава около тях. Правят го не тъй като са дебелокожи, а тъй като юнашката им близнашка душа не устоя – ще се пръсне от смях.

Рак

Подигравателно хихикат

Може да ви се коства необичайно, че по този начин грижовните и прословути с вярната си обич и майчинския си инстинкт Раци са измежду най-ехидните в зодиака. Половината от времето, в което Овните си мислят, че някой Рак им се усмихва, той в действителност е разтегнал устни в саркастична усмивка. Всъщност Раците са едни от най-големите подигравчии. Те не одобряват близките с розовите очила на Стрелците, нито със сляпата религия на Овните, че нещата в човешките връзки са едно към едно. Като представители на Водните знаци те плуват чудесно в реката на намеците и скрития подтекст и тайните умисли.

Лъв

С обсег и ищах

Лъвът се смее обилно и на драго сърце. Не пести нито от мощ на звука, нито от амплитуда на пристъпите. Също като Овена, може да го видите да се търкаля на пода от смях, само че единствено измежду най-близки другари, пред които е сигурен, че това ще мине за артистично и сладко, а не за детско държание. Сред не толкоз близки хора внимава да наподобява красиво и подходящо. Има единствено един случай, в който Лъвът не се смее от сърце – в случай че обектът на шегите е самият той. Въпреки че обичат да се смеят, представителите на този знак не го вършат по този начин постоянно, както Овена и Близнаците.

Дева

Хилеж до сълзи

Понякога Девите са с ослепително възприятие за комизъм. Друг път – с нормално възприятие за комизъм. Такъв е калъпът на Девата: без възприятие за комизъм просто не ги създават. Озадачаващото е, че един и същи човек, роден под този знак може в един миг да бъде ужасно проницателен, а в идващия – да не загрее, че има подтекст, и да ви изгледа с празен взор. Смехът им е мощен, като Ерихонска тръба, от време на време даже възмутителен. Но също по този начин може да ги видите да се тресат в безмълвен смях със стичащи се сълзи. Носи им се популярност на подигравчии – и с право.

Везни

Благоприличен смях

Везните се смеят като естествени хора, без непотребни трагични жестове. По-скоро се усмихват и хихикат, в сравнение с да се изцепят с гръмко „ ха-ха-ха “. Няма да чуете да им шъткат в градския превоз, тъй като са стреснали пенсионерите с дивашкия си смях. Имат възприятие за комизъм, само че не са остроумни като Девите или саркастични като Раците. Докато Девите генерират вицове, а Раците – афоризми, Везните ги употребяват. Когато те самите се опитат да остроумничат, шегите им се получават недодялани и напълно не са смешни. Освен въпросната Везна не е извънредно ексцентричен човек.

Скорпион

Тиха потайна усмивка

Представете си Скорпион, който е светлочервен и усмихнат. Не можете, нали? Родените под този знак са хора на мистиката и вглъбяването. Скорпионите по природа са подигравчии и обичат да се гаврят и присмиват, изключително когато индивидът си го е заслужил. Иначе смехът им не е доста гръмък. Според събитията може да варира от нервен цвилеж до леко подсмихване. Скорпионът се смее… финален. Е, не безусловно. Просто не обича да се смеят на него и нормално си отмъщава, в случай че е станал за прицел на нечие духовитост.

Стрелец

Стряскат хората

Всеизвестно е – Стрелецът е оня тъпанар, който по този начин се смее и вие като койот в тъмното, че целият киносалон стартира да се вглежда кръвожаден в неговата посока. Той освен пада на земята от смях, само че може и да се задави. Мнозина Стрелци са достигали до положение, близо до гибелта, след мощен припадък на смях. Това е един от най-смеещите се зодиакални знаци. За него е фиктивен изразът „ Пръст да му покажеш, и се разсмива. “ Също като Овните, Везните и Лъвовете, Стрелците рядко са генератори на смешки. Те по-скоро са постоянно подготвени да се разсмеят на непознатите.

Козирог

Кикотят се шумно

Ако сте се чудили кои са тези, които измислят вицовете – това са те, Козирозите. Ще забележите, че съвсем всеки, роден под този знак, е отличен повествовател. За да е смешно, Козирогът по този начин преиначава една история, че даже участниците в нея не могат да я познаят. Това, че всички слушатели се заливат от смях, е знак че в тази ситуация с Козирозите-разказвачи истината не е чак от такова значение. Козирозите не се смеят мощно, те нормално се кикотят шумно, освен това до сълзи. Подобно на Лъвовете, единствените смешки, които не са им смешни са тези, които са ориентирани към тях самите.

Водолей

С разсъдък и мярка

Който е чувал Водолей да се смее несдържано, значи е станал очевидец на рядко събитие. Тези хора не са фамозни като шутовете в зодиака. Обикновено не са от най-остроумните, въпреки че имат отлично възприятие за хумора на другите хора. Поради вътрешната си съсредоточеност, на моменти не съумяват да доловят смешката и остават единствените недоразбрали в компанията. Иначе Водолеите се смеят от сърце, нито по-тихо, нито по-шумно от среднодопустимите смехови децибели. Те нямат изразен избухлив смях като на Овните и Стрелците, примерно, само че и темпераментът им не го допуска.

Риби

Просто се усмихват

Рибите се смеят от време на време, когато са в добра компания и някой непрекъснато им споделя смехории. Но, в случай че се случи някой да се пошегува изведнъж, без предварителна подготовка, те постоянно не съумяват да чуят добре шегите, поради стъклените стени на въображаемия им аквариум. Отделени от света в зоната на здрача, те не всеки път вземат участие задоволително интензивно в този живот, за усетят че някой нещо е споделил и вероятно да се разсмеят. Когато въпреки всичко доловят шегата, те не избухват в смях, не се кикотят или хихикат. Рибите благо и някак отсъстващо се усмихват.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР