Овен Сега приятелството за Вас е много по-важно, от когато

...
Овен Сега приятелството за Вас е много по-важно, от когато
Коментари Харесай

Хороскоп за 2 ноември: Неприятности oчакват четири зодии

Овен
Сега другарството за Вас е доста по-важно, от когато и да било, и Вие, напълно не без съображение, се гордеeте от обстоятелството, че сте израснали до умен и грижовен съдружник, подготвен постоянно да окаже поддръжка на всички особени хора във Вашия живот. В дадения миг човек, който не Ви е апатичен, претърпява не леки времена, и Вие не знаете какво да извършите. Това чувство на действителността е обикновено, само че напълно не значи, че зарадi него би трябвало да се самобичувате. В момента този човек самичък би трябвало да се оправи с всичко. Онова, което може да извършите е, да му дадете ясно да разбере, че постоянно може да разчита на Вас.

Телец
Никой не може да отхвърли това, че сте благополучен човек! Щом обстановката е почнала да става забавна, Вие сте се оказали на най-хубавото място, на първия ред! Определено сте в центъра на sъбитията и би трябвало да се подготвите за това, което е към момента в действие. Не всичко Ви е пределно ясно, и като се има поради какво следва през днешния ден, очаквайте леко комплициране и забързани сигнали. Всичко това е обикновено и ще Ви бъде от изгода, принуждавайте се да забавите ход. Енергията, която имате, ще Ви кара да действате по-бързо от останалите, само че би трябвало да се постараете, да бъдете наедно с тях.

Близнаци
Сърцето излиза от темп, връзките са непредсказуеми, тъй че не правете проекти и гледайте бързо да реагирате на измененията в обстановката. Не се парфюмирайте доста и не стойте дълго пред огледалото. Лош ден за всевъзможни ритуали и магична активност. Бъдете каквито сте, казвайте каквото мислите и ще си спестите грижи. Ден на маниакалните депресии, не се предлагат комбинации на медикаменти с алкохол и дрога. Трудно овладявате фантазиите си, прекрачвате заложените бариери в любовта.

Рак
Не може да се каже, че това е най-удачният ден за промени. Не че такива напълно не са Ви нужни, само че просто през днешния ден каквото и да се промени, то не е на положително. Останете правилни на своя обичан човек, на своите навици и дори на своите дефекти. В тях също има избрана хубост.

Лъв
Днешният ден ще сложи пред Вас проблеми от персонален темперамент, и никой няма да може да ги реши дружно с Вас или вместо Вас. Освен това и Вашия обичан човек няма да Ви бъде асистент по този въпрос, заради което звездите предлагат да не разчитате на никого, а всичко да свършите сами, съгласно своите сили.

Дева
Най-подходящото време да се отпуснете и да се повеселите. Не в уединение, само че не и измежду многолюдна навалица. Вие хем желаете да си отдъхнете както би трябвало, хем желаете да прекарате времето си с един доста значим за Вас човек. Така че вместо на мощ да отидете някъде и да си давате тип че чудесно си прекарвате, в случай че в действителност нямате конфигурация за това, по-добре се отпуснете и се наслаждавайте на спокойната вечер единствено за двама.

Везни
Забравете за всякаква работа и обърнете взор към персоналния си живот. В края на краищата началникът или сътрудникът могат да почакат, а своята орис може да изпуснете окончателно. Днешният ден ще окаже решаващо въздействие на по- нататъшното протичане на Вашия живот.Само да не го пропуснете!

Скорпион
Ако не сте изцяло уверени в възприятията на своя обичан човек към Вас, не си заслужава да го запознавате със своята най-хубава другарка, с цел да не се наложи по-късно да станете очевидец на тяхната свaтба. Aко сте уверени, че този човек е в действителност необходим за Вас, то побързайте със запознанството.

Стрелец
Макар че през днешния ден може да удържите победа над недоброжелателите, да изпреварите съперниците и да постигнете не неприятни резултати в работата, денят не може да бъде наименуван абсолютно сполучлив. Професионалните проблеми ще пораждат по-бързо, в сравнение с можете да ги решите, и би трябвало безусловно да се разкъсате на части, с цел да не изпуснете нищо. За страдание, въздействието на неподходящите трендове в областта на персоналните взаимоотношения, е много мощно. Ще се карате с индивида, който обичате, и какъв брой повече го обичате, толкоз по-силно и по-често ще се карате. Да се сдобрите ще бъде много комплицирано.

Козирог
Днешният ден ще Ви донесе блян да изпитате нещо ново, както и да внесете промени в своя живот. Тъй като даже и не сте се замислили за последствията от тези (евентуални) дейности, които желаете да извършите, може да извършите куп (откровено казано) нелепости. За благополучие позволените през днешния ден неточности ще множете да оправите съвсем без изпитание. Не е желателно през този ден да се подписват крупни покупко-продажби, и в частност - да продавате свое скъпо имущество. Против дребните покупки звездите нямат нищо, само че ще бъде добре, в случай че са авансово планувани, с цел да избегнете спонтанността на придобиване.

Водолей
Денят е еднообразно прекрасен за фамилни срещи и възстановяване на домашната конюнктура. Грижите за децата, а и за половинката, ще Ви донесат изключително наслаждение. Освен това денят е удобен за финансови интервенции, отнасящи се до дома: доставяне с артикули, задължения в областта на услугите, играчките, както и домашното стопанство.

Риби
Мъдрост и разсъдителност ще са Ви доста нужни през този ден, когато се отнася за връзките с Вашия обичан човек.В противоположен случай свадите няма да можете да избегнете, а, като е известно, те не работят удобно на любовта. Упрекнете безпътната си половинка на следващия ден, а през днешния ден се постарайте да потърпите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР