Овен Събота ще е сполучлива за повечето от представителите на

...
Овен Събота ще е сполучлива за повечето от представителите на
Коментари Харесай

Вижте какво Ви очаква през деня според звездите

Овен
Събота ще е сполучлива за множеството от представителите на Овен. По причина краткотрайни здравословни проблеми, потенциалът на някои от зодията ще е занижен и няма да са в положение да осъществят задачите си, само че този краткотраен застой няма да бъде съдбовен за съществените ви цели.
Амбицирани сте да постигнете цел, която от дълго време сте си сложили и която изисква много старания от ваша страна. Едва ли нещо обаче е в положение да ви спре, по тази причина не се отказвате от пътя си. Получавате поддръжката на ваш сътрудник, по тази причина не подценявайте готовността му да ви спомага. Бъдете сигурни, че по този начин ще се справите доста по-лесно. Днес ще сте в много войнствено въодушевление, само че и възторг няма да ви липсва.

Телец
Много нежното душевно равновесие, особено за множеството Телци през този ден, елементарно може да бъде нарушено посредством хитри и нагли провокации от страната на ваши съперници.
Внимавайте и не се поддавайте на сходни офанзиви. Денят е удобен за настоятелен контакти и договаряния. От вас на този стадий се изисква неотстъпчивост, по тази причина не се отпускайте. Преценете деликатно възможностите си и в случай че има такива действайте безотказно. Паниката в тежък миг единствено може да утежни нещата тъй че се намесете в точния момент за предотвратяването ѝ. Вечерта може би най-накрая ще си позволите да се отпуснете, след всички тези напрегнати дни през миналата седмица.

Близнаци
Характерен с веществен триумф, пътувания, парични облаги и реализация на цели в сферите на бизнеса, събота е изцяло успешен ден в обществен аспект за представителите на Близнаци.
Неудобните обстановки засягат несъгласията, които може да прераснат в доста остри кавги. Загрижеността ви за битови и персонални въпроси ще ви направи дейни и без усложнения ще следвате желанията си през днешния ден. Деловите задания също ще ви накарат да се съобразите с тях, някои неща не търпят отсрочване. Ако ви следва изпит или друга изява, не се тормозете, шансът ще е с вас. Трябва да погледнете по-отвисоко на нещата, с цел да не се дразните, че у дома е постоянно е разбъркано и мръсно.

Рак
Събота се характеризира с голям триумф във всичко, с което ще се заемете през този ден. Предварителната настройка на преобладаващото болшинство от зодията е да работят хитро, само че сходен жанр ще сътвори усложнения, които в избрани случаи ще причинят непредвидени загуби.
Имате потребност от смяна, по тази причина няма да сгрешите, в случай че заминете някъде с приятна компания. Не мислете за неща, които ви натоварват, отпуснете се и си починете добре. Гледайте оптимистично на живота и се замислете за всички, които обичате. Активен ден, подобаващ да подредите и разчистите пространството си, изключително през втората половина на деня. Не се напрягайте прекомерно, поставете си реалистични цели и не се обиждайте, в случай че близките не споделят вашия възторг.

Лъв
Представителите на Лъв ще показват през този ден същинската мощност на интензивността си в обществените среди, която в едни случаи ще ги зарадва с устройване на ново професионално място, а в други ще ги защищити от проблеми в деловия бранш, зародили заради безразсъдство.
Денят ще ви сервира завладяващи провокации, които ще ви основат позитивни страсти. Част от тях могат да са свързани със спорт и развлечения. С тях ще балансирате напрежението от работата и ще се заредите с сила. Желани придобивки ще ви създадат щастливи и тъй като ще има с кого да ги споделите. Ще имате гениални хрумвания и късмет да доведете нещата до сполучлив край. Неща, които ви вълнуват от дълго време, могат най-неочаквано да намерят своето позволение.

Дева
Най-важното за Девите през днешния ден е да спокойни и прочувствено уравновесени. Липсва ли ви тази настройка, безспорно ще неуспехите чудесния ден, тъй като ще последват несъгласия с настоятелен сътрудници, разрешаването на които ще се окаже доста мъчно, а в много случаи и изцяло невероятно.
Днес евентуално ще ви следва доста работа, без обаче тя да е съпроводена от скорошни финансови приходи. Въпреки това работете качествено, тъй като скоро ще имате мотив за наслада. Очакват ви хармонични връзки в фамилията. Днес ще сте малко разсеяни и мъчно ще се занимавате с неща, изискващи неизменност. Отделяйте си по няколкоминути на всеки час за релаксация и отпускате и правете нещата на части, в случай че желаете да има резултат.

Везни
Конфликтите, или невъзможността да достигнете до съглашение по интеересуващ ви въпрос с хора от публичните или деловите среди, ще е основната причина за проблемите и неудобствата през този ден.
Имате късмет за триумф в договаряния, само че лъжете ли и мамите ли – ще се неуспехите. Имате мощното предпочитание да довършите стартирана работа, само че все нещо ви попречва. Можете да свършите неотложни задължения, като не избързвате със умислен план. Бъдете деликатни при обработка на документи, уверете се че сте осведомени с всички формалности. Настроението ви е положително и няма причина вечерта да не се забавлявате в приятна компания.

Скорпион
Събота е сполучлива за финансова реализация и за осъществяване на контакти или договаряния, само че по повод деловите действителности сходно определение не може да се използва.
Нервността ви е прекомерно висока и в случай че я демонстрирате, рискувате да влезете в доста изострен спор с някого. В положително въодушевление сте, само че не подценявайте действителността. Често ви се случва да установите, че тя не постоянно е такава, каквато ви наподобява. Избягвайте разногласия, рискувате да си навлечете неприятности. В интимната сфера са вероятни разминавания и то тъй като не постоянно успявате да синхронизирате страстите си с тези на колегата ви.

Стрелец
Добри благоприятни условия за реализация на всекидневни цели и задължения не липсват за Стрелците през днешния ден, само че надали ще е допустимо да се разгърнете в сферата, която ви интересува.
Едни от знака ще се сблъскат с непреодолими външни пречи, а за други проблемите са от персонално естество. Ще се заемете с тези неща, които не търпят отсрочване. Други ще получат удостоверение за нечия обвързаност към тях и това ще стопли душите им. Енергията ви ще се увеличи, а с нея и желанието да покажете опциите си. Заредени с нови сили, ще продължите да работите по делата си, довеждайки ги до добър край.

Козирог
Успешен и удобен ден изпълнен с потребни контакти в деловите среди. Възникват и някои пречещи фактори в персонален проект, които ще демобилизират част от родените в зодията.
Не се разсейвайте, тъй като загубите ли един път концентрацията си, доста мъчно ще я възстановите. От вас през днешния ден се излъчва увереност и предпочитание за триумф. С каквото и да се заемете, то наложително бива направено по най-хубавия вероятен метод. Не губите ненужно време в съмнения, а предпочитате да действате и да употребявате положителните ви благоприятни условия в сегашния миг. Ще съумеете да преодолеете огромна спънка взаимно с непосредствен сътрудник.

Водолей
Личната ми рекомендация към Водолеите е да владеят нервите си, да не разчитат на хитроумни ходове, и да се съгласят с предложенията на приятелите си, или на хората, които зачитат.
Това ще е задоволително, с цел да реализирате практическите се цели, и да съхраните спокойствието си денем. Приятелско подпомагане ще облекчи напъните ви, с което ще постигнете по-скоро задачата си. Ще реализирате своя концепция и ще стабилизирате финансите си. Не рискувайте ненужно, само че запомнете, че решенията ви би трябвало да са ваши. Такъв е пътя към триумфа, всичко друго ще ви връща първоначално. Сериозно разминаване сред думите и делата ви се следи.

Риби
И Рибите ще са доста напрегнати през днешния ден освен заради нарасналата си раздразнителност, само че и заради притесняващите ги здравословни проблеми, които при някои провокират обилни неудобства.
В делово отношение се обрисува мощно оживление, което ще се осъществя за седемдесет дни. Въпреки всичко този ден е обвързван с доста позитивни страсти и положително въодушевление за родените под знака. Независимо с какво ви се наложи да се занимавате, бъдете сигурни че триумфът е на ваша страна. Ще ви се наложи да спазите избран период за нещо значимо, по тази причина бъдете деликатни. Разбирате се отлично с интимния сътрудник, който ви обкръжава с обич. Малко обезпокоени ще са дребна част от вас през днешния ден.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР