Овен Рискувате да загубите много. Днес сте прекалено самоуверени и

...
Овен Рискувате да загубите много. Днес сте прекалено самоуверени и
Коментари Харесай

Хороскоп за четвъртък, 1 декември 2022 г.

Овен
Рискувате да загубите доста. Днес сте прекомерно самоуверени и подготвени да поставите на карта всичко, което цените и Ви е скъпо. Но неправилната оценка на обстановката води до вреди и ще губите даже и на тези места, които сте смятали за свои. Самостоятелните дейности изискват избрана нерешителност. Дори и да сте привикнали да разчитате извънредно на личните си сили, в този момент е най-добре да се презастраховате, и това няма да Ви пречи. Отложете подписването на значимите документи, огромните покупки и решаването на финансовите и имуществени въпреси.
Телец
Днес ще се доверявате на 200% на своя обичан човек, даже и с нищо да не е заслужил такова доверие. Постарайте се единствено да не се престаравате в тази не лека работа, с цел да не се разстройвате и да не се укорявате по-късно за сходна несъобразителност.

Близнаци
Ако може да си предствите нещо, значи то ще се случи. Винаги са Ви казвали по този начин и Вие сте вярвали, а през днешния ден ще имате късмет да докажете това на процедура. Освен че имате задоволително сили и разум да го извършите, и звездите ще бъдат на Ваша страна. Още от сутринта, а и през целия ден, непрестанно ще си представяте своята фантазия, а това ще Ви накара да мислите какво ще се получи, в случай че се опитате да я реализирате.

Рак
През този ден на Вашия обичан човек ще бъде много мъчно да направи някакъв много виновен избор и единствено вашите съвет и поддръжка ще му попмогнат да се реши на взимане на това или това решение. Затова се постарайте оптимално отговорно да се отнесете към поставените пред него, а надлежно и пред Вас задания.

Лъв
Вашите благоприятни условия не са безгранични, само че са много обилни. Пред Вас в този момент ще се открият няколко нови и забележителни пътища за триумф. Помнете, че би трябвало да изберете един от тях: няма да съумеете да постигнете резултат, в случай че прескачате от едно занятие на другои сменяте задачите и съдружниците си за тяхното постигане и съдружниците си. Днес ще сте изключително привлекателни за за представителите на противоположния пол. Приемайте снизходително знаците на внимание, флиртувайте, кокетничете, и деликатно избирайте най-симпатичния и заслужен човек от всички, които се интересуват от Вас - през днешния ден можете да си го позволите.

Дева
Много неща забранявате на своя обичан човек. А Вие самите, действате ли съгласно своите забрани? Най-добрия образователен приьом е личния образец, а причини от рода на: „ за мен - може, само че ти – не би трябвало ”, хората просто не схващат. Именно в този момент би трябвало да преразгледате своята възпитателна стратегия и в случай че е належащо, да извършите някакви корекции, до цялостното и рационализиране.

Везни
Идеален ден за покупки и придобивки, изключително на неща, придаващи уют на дома ви. Най-вече през днешния ден ще ви вълнуват сигурността и надеждността на нещата. Днес елементарно могат да ви извадят от равновесие, по тази причина не обръщайте прекомерно внимание на всичко, което ви споделят.

Скорпион
Умение да се провежда работата, това не е просто словосъчетаниа, което може да намерите в речниците освен на своя, само че и на другите езици. Това е и ключът към Вашия триумф. Ако не умеете да вършиме това, то в никакъв случай не бихте постигнали това, което умеете в този момент. Това просто е нужно да се отпразнува! Устройте си празник, поръчайте си храна и поглезете себе си както би трябвало.

Стрелец
Само когато се наложи да се сблъскате с фактически комплицирана задача, осъзнавате на какво сте способни. Малките неприятности Ви готвят за сериозните тествания на бъдещето, тъй че бтдете доста деликатни. Някои хора ще са настроени не доста отзивчиво. Трябва да стоите по-настрана от тях, до момента в който настроението им не се възстановява. Просто им покажете, че в случай че се нуждаят от Вас, Вие сте разполагаем. И не го изживявайте, в случай че не се извърнат към Вас за помощ. В това няма нищо персонално.

Козирог
Днес е доста значимо, да вършиме всичко за своя обичан човек безкористно, без да очаквате нещо в подмяна и без да желаете. Постарйте се, да бъдете безспорен, стопроцентов човеколюбец и сами ще се убедите какъв брой доста ще се трансформират вашите връзки с обичания човек и какъв брой прелестни ще станат те.

Водолей
Като избягвате опитите и във всичко се придържате към общоприетите правила, последователно се придвижвате към задачата. Не се поддавайте на провокации. Хората, които Ви убеждават, че можете да постигнете всичко благодарение на рисковани случки, или желаят да Ви излъжат, или не могат да схванат цялата трудност на сегашната обстановка. За благополучие имате вътрешен глас, която няма да Ви подведе дори и в най-сложните моменти. Не се опитвайте да казвате на другари какво би трябвало да вършат, и какво - не. Съветите Ви освен ще останат недоразбрани, а дори хората, към които са адресирани, ще се почувстват афектирани. Така че е най-добре, да бъдете деликатни в изявленията си....

Риби
Обърнете внимание на индивида, който от дълго време е влюбен във Вас. Може би си коства да го дарите освен с вежлива узмивка, само че и с освен това? Ако той фактически заслужава, Вие ще го разберете, а това може да се смята за рожден ден на нова обич.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР