Овен Противно на нагласите ви петъкът ще бъде много отговорен,

...
Овен Противно на нагласите ви петъкът ще бъде много отговорен,
Коментари Харесай

Близнаците се отдават на любов, Стрелците да внимават в...

Овен

Противно на настройките ви петъкът ще бъде доста виновен, изключително във връзка с вашето професионално предопределение или във връзка със устрема ви да заемете мечтаното от вас влиятелно място. За да осъществите желанието си да водите, ще ви оказва помощ волята ви за победа. Единственото нещо, което може да ви сътвори известно напрежение, е, в случай че прекалите с вродената си податливост да се вършиме на по-интересни, в сравнение с сте.

Телец

През днешния ден ще ви вълнуват стремежи и желания към нови простори и най-много методите, по които можете да разширите хоризонтите си. Никак не са изключени при вас пътувания надалече, за някои и в чужбина, както и събирането на ярки усещания от тези пътувания. Стремежът ви към романтика и кондензиран живот за следващ път ще господства в всекидневието ви. Все отново не е за препоръчване да се отдавате на духовни скитания и заблуди.

Близнаци

През днешния ден ще се чувствате креативен настроени и ще търсите задоволство в любовта, удоволствията и децата. Добре би било, в случай че не прекалявате с желанието да си угаждате и в случай че не давате воля на екстравагантни усети. По-голямата невзискателност може да ви обещае и по-големи триумфи в любовните връзки. Най-истинско вътрешно задоволство бихте могли да постигнете, в случай че намерите време, което да посветите на дома си.

Рак

Успеете ли да организирате програмата си за през днешния ден добре, това ще се отрази балансиращо на прочувственото ви положение и в края на деня сигурно ще изпитате горделивост от самите себе си. Евентуални здравословни проблеми по-лесно бихте могли да преглътнете, в случай че се настроите на вълна положително мислене. Внимавайте настройката ви на любовна вълна да не се отрази на портфейла ви в посока на понижаване.

Лъв

Днес твърдо отстоявайте позициите си на работното място. Не допускайте вмешателство в делата си, даже поддръжката да идва от страна на ваши доброжелатели. По-добре е да се организирате по подобен метод, че да разполагате и с време за отдих. Дори да станете очевидци на неприятна кавга сред съседи, другари и близки, по-добре е да не заемате ничия страна. Добре е някои да извърнат повече внимание на финансовите си каузи.

Дева

Днес за представителите на знака е извънредно значимо да провеждат вярно деловите си задължения, с цел да разполагат с задоволително време за разформироване и почивка. Използвайте свободните минути и за размисъл и преоценка на постигнатото досега. Избягвайте неяснотите както в настоятелен, по този начин и в персонален проект. От през днешния ден до понеделник навлизате в много спокоен интервал, само че за жалост това ще бъде напълно за малко.

Везни

В петък мнозина от вас би трябвало да са душевен готови да се заловят с още едно професионално обвързване, което може да окаже огромно влияние върху бъдещето ви. Ще получите доста висока оценка за работата си от страна на шефове, другари и сътрудници от службата. Финансовото ви състояние сензитивно ще се усъвършенства с увеличение на уговорките ви. Вероятно ще получите назад изгубени пари или някаква движимост.

Скорпион

Днес се пробвайте да овладеете събитията във финансово и персонално отношение. Не допускайте остарели неточности по отношение на интимната си половинка, защото ще изгубите уважението и доверието й. Ще постигнете забележителен финансов прогрес, в случай че работите под нечие управление. Ще имате опция да поставите начало на нещо ново в живота си. Най-вероятно ще изпитвате блян да контактувате с нови лица в професионалния и персоналния си живот.

Стрелец

Ще се издигнете в деловата област с помощта на положителния късмет. Предпазвайте се от недомислени дейности в службата. Намалете пътуванията по работа. Постарайте се да уточните задачите, които ще преследвате в професионално и финансово отношение. Не се отхвърляйте от фантазиите си при първата появила се спънка на пътя ви. Опитайте се да извършите равносметка какво можете да постигнете с малко старания.

Козирог

В днешния петък интуицията и въображението ще ви оказват помощ да намирате необикновени решения на редица непредвидени проблеми. Желанието ви за реализиране на съответни триумфи в професионалната сфера ще е определящо. Очакванията ви, свързани с финансови приходи, няма да се осъществят, в случай че не сте пресметнали вярно рисковете. Затова е наложително да внимавате при сключването на контракти или при воденето на настоятелен договаряния.

Водолей

Петък за вас ще е един от значимите дни през тази седмица в професионално, персонално, финансово и здравословно отношение. Въпреки положителните шансове, с които ще разполагате и в четирите значими за вас области, не е изключено упоритостта ви за реализиране на триумф да изчезне при конфликта с непредвидени усложнения в тези посоки. Връзките и контактите с най-близките до вас персони също ще са подложени на инспекция.

Риби

Днес е неотложно да употребявате личните си благоприятни условия и професионални умения, с цел да постигнете мечтаната реализация в специалността. Засилена ще е поддръжката ви от страна на непосредствен другар, настоятелен сътрудник или интимната ви половинка. Тя ще се окаже изключително скъпа, тъй като в един миг ще страдате от въздействието на многочислени усложнения и закъснения в проектите си. Бъдете изключително деликатни при вложение на спестявания.

Източник: segabg.com
тагове хороскоп зодии Близнаци Стрелец
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР