Овен Прекомерното самочувствие може да доведе до грешки. Днес е

...
Овен Прекомерното самочувствие може да доведе до грешки. Днес е
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за 5 декември: Вижте какво вещаят звездите за днес

Овен
Прекомерното самочувствие може да докара до неточности. Днес е нежелателно да поемате опасности – резултатът може да не е този, който очаквате. В персонален проект не насилвайте събитията и не оказвайте напън за нищо върху колегата си, другояче кавгите няма да могат да бъдат избегнати.

Телец
Някои неща се нуждаят от изцяло преразглеждане и няма никакъв смисъл да затваряте очите си пред това. Избягвайте гнева, раздразнителността, даже в случай че околните ви изискват прекалено много от вас.

Близнаци
Въпреки че може да срещнете някои спънки, денят не е толкоз неприятен. Първата половина на деня е по-успешна и удобна. Основното за вас е да избягвате суетенето и да действате поредно.

Рак
Днес самочувствието може да ви напусне. Не са изключени промени в настроението. Старайте се да гледате на нещата положително. Просто би трябвало да сте по-търпеливи. Понякога проблемите се вземат решение сами, не може да насилвате нещата.

Лъв
Неочаквани условия биха могли да попречат на набелязаните ви проекти през днешния ден. Не правете прибързани изводи за никого и за нищо, тъй като всяко решение, взето небрежно, може да се окаже неправилно.

Дева
Някои от вас няма да се усещат доста комфортно в личната си кожа през днешния ден. Някои дребни неща могат доста да ви подразнят. Запазете хладнокръвие. Не приемайте прекомерно съществено проблемите в днешния ден.

Везни
Днес може да изпитате вътрешни несъгласия. От една страна ви се желае да се отпуснете, въпреки това имате отговорности, които не могат да бъдат изоставени. Времето, прекарано с близки хора, ще ви помогне да възстановите силите и силата.

Скорпион
Звездите ви поучават да бъдете по-внимателни с разноските. Нека желанията останат в границите на рационалното, тъй че разноските за тях да не подкопават персоналния ви бюджет. Старайте се да не пренебрегвате фамилните си отговорности.

Стрелец
Рискувате да извършите неточности, в случай че се оставите на страстите да ви завладеят или вземате значими решения под въздействието на импулсивни стремежи. Размислете добре преди да предприемате дейности.

Козирог
Погрижете се за себе си и не се преуморявайте с несъразмерна работа. За да се чувствате добре, салдото сред работа и отмора е доста значим. Даже да имате незавършена работа, можете да я прехвърлите за различен ден.

Водолей
В доста връзки това е прелестен и сполучлив ден. Бъдете доста деликатни към всички дребни елементи - всяко, даже най-незначителното събитие може да ви подтикне към забавни хрумвания.

Риби
Бъдете тактични в общуването. Не е желателно да се разискват чувствителни тематики с колегата ви или с други хора и да се обясняват връзки. Не позволявайте на страстите да ви водят. Понякога е по-добре да се вършат отстъпки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР