Овен Понеделник е доста разнообразен ден като възможности и позволява

...
Овен Понеделник е доста разнообразен ден като възможности и позволява
Коментари Харесай

Вижте какво вещаят звездите за днес

Овен
Понеделник е много разнороден ден като благоприятни условия и разрешава дейности на необятен периметър. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите на следващия ден. Въздействащи сте и ще притегляте погледите. А някои от Вас сигурно ще слагат начало на нова любовна връзка. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят отмора и водни спортове или процедури. Екипната работа може да Ви е сложна, тъй като мнението Ви постоянно ще се разграничава от това на останалите участници. Утрешният ден ще е подобаващ да обърнете по-голямо внимание на децата, на обичаните си хора, както и на приятелите си. Утре всичко потегля по вода.

Телец
Понеделник бележи началото на нов старт и за всички от зодията се обрисува оживление в настоятелен, обществен или персонален аспект. Всяка независима работа Ви носи триумфи, в случай че е интелектуална или креативна. В материално отношение триумфът ще бъде с вас. Понеделник е ден за домашни каузи. Въздействащи сте и ще притегляте погледите. А някои от Вас сигурно ще слагат начало на нова любовна връзка. Понеделник ще е нервнен и противен ден за тези представители на Телец които чакат да осъществят финансови приходи от избрана активност. Може да обърнете особено внимание на сътрудниците на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите уравновесен режим и да спазвате диета. Понеделник сигурно ще бъде много сполучлив.

Близнаци
Понеделник е сполучлив ден за Близнаците. Деловият ден на Близнаците ще стартира интензивно и в изискванията на нараснало внимание заради засилената конкуренция в службата и деловите среди. Този ден ще е удобен за приятни събирания с сътрудници, а в персонален проект – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Партньорите Ви дават консервативния взор, обичаните Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате обич и светлина. Бъдете доброжелателни и простете на хората, които са Ви засегнали. Силно сполучлив ден, подчертаващ, че на следващия ден Близнаците ще осъществят веществен триумф и парични облаги на приемливо равнище. Понеделник загатва за сполучливата реализация на задачите, само че акцентира, че сходно развиване на събитията е допустимо при съществуването на положителни и хармонични взаимоотношения с близките, старайте се да работите в тази тенденция.

Рак
В понеделник избягвайте да взимате значими решения или да стартирате начинания, защото е допустимо нещата да се развият напълно друго от плануваното. Напрегнатата небесна настройка в понеделник сочи, че времето е уместно за отдих и за полагане на грижи за здравето. Грижите по фамилията ще правят отстъпка място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с готовност. Приятел може да Ви изиска пари, само че сумата е огромна за вас.Намерете метод да му обясните в какво положение се намирате. През сегашния интервал се обрисува интензивност на пътуванията, както и на построяването на контакти и работата с хора в чужбина. Обърнете внимание на връзките, които поддържате. Днес е значимо да работите в синхрон с другите, другояче нищо няма да се получи както би трябвало.

Лъв
Днес интуицията Ви е изключително изострена, използвайте я по предопределение. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си отмора, спазвайте добър режим. Препятствия, които Ви наподобяват сложни може да се окажат „ фасулска работа “. При Вас значимите събития през този месец ще се случват в дома и фамилията – те може да касаят връзки с непосредствен човек или, в по-практичен проект – да започнете ремонт у дома, даже да вземете решение да си купите нов дом. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова обич, само че в случай че това се случи след средата на месеца, имайте поради, че връзките или ще забуксуват, или няма да се развият незабавно. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите на следващия ден. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите демонстрират, че нещата се подреждат и без вашата интервенция.

Дева
В положение сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Планетите предлагат внимание и нерешителност във всичко, което е обвързвано с пари. С предпочитание и обич ще се отдадете на работата си и за някои това значи да изживеят страсти, които ще ги вършат щастливи. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв метод и най-добре това да е посредством хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. За тези, които търсят работа денят може да се окаже изключително удобен. Радвате се чудесни връзки в фамилията, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Намерете метод да се отпуснете.

Везни
Голям % от Везните са подвластни на чудесно въодушевление в понеделник, само че в случай че пожелаете да се насите с наличието му, надали ще Ви е невероятно. Ще сте настроени по-скоро любовно, само че щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Помислете по какъв начин да изненадате прелестно фамилията си. В повече Ви идва умората, само че за нея сами би трябвало да се погрижите. Този ден ще е сполучлив за работещите в областта на търговията. Понеделник е много прекрасен ден за Везните от позиция на достижения в персонално и делово отношение. Утре Везните са душевен устойчиви, което ги прави прекомерно постоянни.

Скорпион
Понеделник ще е забавен ден за огромна част от представителите на зодията. Колкото и да Ви е неприятно, събитията Ви принуждават да се заемете с работа, която няма да Ви донесе изгода. Отделете време за фамилията си. Общувайки с обичания човек и близки хора взаимно се зареждате с обич и позитивни страсти. Денят ще бъде изпълнен напрегнато – добре ще е да се погрижите за здравето и най-много за спокойствието си, защото те са тясно свързани. Прибързаността Ви ще докара до неуспехи при договаряния, свързани с пари. Бъдете ведри и виновни към себе си.

Стрелец
Понеделник ще е видимо сложен, само че и сполучлив. Утрешният ден ще е подобаващ за изяви на креативен качества и отдаденост към обичани хора. Утрешният ден ще е подобаващ за образование, за пътувания зад граница, за контакти и работа с хора в чужбина, само че в случай, че сте възнамерявали всичко и сте добре готови. Ако сте фамилни търсете подобаващите форми да изразите любовта към околните си, парите не са задоволителни, когато липсва внимание. През понеделник ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Хармонични връзки с обичания човек и фамилията ви. Бъдете сдържани при диалози с непознати.

Козирог
Понеделник ще е белязан с превръщане на галактическата сила. Този ден ще е удобен за усамотение, за медитации и йога, за превръщане във вътрешността към себе си. Използвайте методичността си, с цел да покажете, че всяка работа може да се прави умерено. Понеделник ще е удобен за реализация на парични цели. Общувайки с обичания човек и близки хора взаимно се зареждате с обич и позитивни страсти. Бъдете доброжелателни с хората от обкръжението си. Без взаимни отстъпки от ваша страна обстановката ще се изостри до прекаленост. Бъдете ведри и виновни към себе си.

Водолей
Понеделник ще дава обещание да бъде просто незабравим. Бъдете по-търпеливи с околните си и проявете повече приемливост. Ще се чувствате добре.За да се радвате на положително здраве, стремете се към сдържаност в държанието си и поддържайте баланс. Няма да е подходящо и да проявявате рисково държание във връзка с работата с пари и в заниманията си с бизнес. Понеделник ще е добър за професионални изяви и за рутинни занимания. Вашата обич към фирмите и приятелите ще Ви импулсира да устроите следващата вечеринка.Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Ако не друго, сетете се, че е понеделник.

Риби
В положение сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Повечето ще мислят още веднъж за работа, пари, срещи и покупко-продажби. Проблемите на работното Ви място основават напрежение в фамилията, само че и измежду сътрудниците ви. Най-добре ще е, в случай че на следващия ден се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате положителни връзки в колектива, в който се намирате. В положение сте да се справите с всичко, с което се захващате, в случай че действате екипно и се преценявате с обективните условия.Готовността Ви да се възползвате от непознат опит ще улесни работата много.Днес имате късмет да се разкриете пред различен човек и да изпитате същинска фамилиарност с него. Ако е допустимо, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към дейни дейности на този стадий.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР