Овен Отношенията ви могат да прераснат от повърхностно познанство в

...
Овен Отношенията ви могат да прераснат от повърхностно познанство в
Коментари Харесай

Вижте какво Ви очаква през деня според звездите

Овен
Отношенията ви могат да прераснат от незадълбочено другарство в сериозна обвързаност. Може да се възстановят положителните връзки сред децата и родителите. Ефективни са обявите и рекламата на вашата активност. През този интервал не се отхвърляйте от присъединяване в благотворителни или правозащитни акции.

Телец
Не сте ситуирани през днешния ден да планирате нещо, просто живейте в обич и единодушие. Независимите Телци най-вече ценят свободата на деяние, оставяйки за себе си правото да реагират на всевъзможни обстановки, предоставяни им от живота. Днес сте способни да промените задачата на работата си и самата работа в процеса на развиването на плана и постъпването на нова информация. Пазете се да не загубите всичко, което имате.

Близнаци
Днес ви е мъчно да понасяте продължителното другарство с еднакъв, въпреки и обичан човек. Никой от околните ви хора няма да притегли вниманието ви за дълго време. Вашите усеща и ползи са доста изменчиви. През този ден сте доста изобретателни, последователи на нови хрумвания, само че сякаш вашите хрумвания мощно изпреварват своето време. Влече ви към случки, към риск на борсата и всевъзможен бизнес с бързо превръщане на парите.

Рак
В любовните си връзки сте буйни и сантиментални. Това се демонстрира изключително при появяването на нова любовна връзка. Постарайте се да обуздаете малко своята интензивност и придирчивост към околните си. Ракът обича да печели и по тази причина се опасява даже седмица да остане без работа. Вие сте прекомерно разсеяни и по тази причина следете кесията си.

Лъв
Възможно е старанията ви да бъдат оценени от вашия фаворит и той да отговори с реципрочност. Трябва да се научите на внимателно и тактично отношение с хората, защото, в противоположен случай имате съществени търкания с роднините и съседите. Може да има правосъдни каузи, които вие да загубите заради несъвършенството на законите. Успехът ви е повече вероятен, когато се базирате на интуицията си и действате рисковано. Вие много леко се оправяте след финансов провал.

Дева
Вероятни са изкушения и лъжливи обещания. Силното неспокойствие може да провокира у вас желанието да нагрубите или обидите. Избягвайте общуването с хора, нажежаващи ситуацията, постоянно недоволни и нападателни. Обмисляйте детайлите на своята активност, защото мероприятията и деловите интервенции могат да се окажат доста значими за вас. Възможни са проблеми на родственици или другари, някой може да изиска от вас помощ или пари на заем.

Везни
През втората половина на деня са вероятни неприятно уведомление или неловка обстановка, която може да скапе общия удобен декор на вашите взаимоотношения. Не си позволявайте да мързелувате и не изпадайте в потиснатост и незаинтересованост. Всичко може напълно скоро да се подреди добре за вас. Днес са ви противопоказни груповия труд, срещите, договарянията и пътуванията. Ако сте банкер, финансист или началник на огромно дружество, честният ви бизнес е сполучлив.

Скорпион
Сексуалните контакти са нежелателни. Възможни са тежки мисли и мрачни интуиции. Днес може да деянията здравомислие и здравомислещ метод към обичаната работа. Може да употребявате тази обстановка за спокойното довеждане докрай на започнатите работи. Старателно се подгответе за едра покупка. Обмислете всички вероятни разновидности.

Стрелец
Възможна е нараснала придирчивост от ваша страна във връзка с колегата ви, както и голословни искания. Не е учудващо, че той може просто да изчезне. Приятели, семейство, работа и обучение са конкуриращи се страни, които са сложни за уравновесяване. Изпълнявайте добросъвестно работата си. Наблюдават ви и правят оценка вашата дарба. Главен претекст е желанието да спечелите положителни пари. Това фактически е допустимо в края на месеца.

Козирог
На мнозина Козирози се постанова да взимат сложни решения и да се откажат от нещо значимо. Възрастните Козирози-жени би трябвало да чакат по пътя си появяването на дребни компликации или недоброжелателно отношение. Не подхождайте непосредствено и може да ви изникне опцията умерено да доведете до дъно замисленото дело. Ако сте решили да промените работата си, е допустимо да загубите известна сума.

Водолей
Влюбените може да си напомнят за проблемите от минали месеци. Не е изключено експлоадиране на ревнивост или счепкване поради пари сред съпрузите. Трябва да се отнасяте доста деликатно към новите хрумвания и оферти. Не се предлага осъществяването на интервенции с скъпи бумаги, да сключвате покупко-продажби и да вършиме огромни покупки. Голям е рискът да станете жертва на мошеници и авантюристи.

Риби
Успехът съпътства най-спокойните Риби, умеещи да се приспособяват към всевъзможни житейски условия, да сдържат страстите си, своите стремежи и действия. Не усложнявайте обстановката. Всичко се подрежда по този начин, както би трябвало. Вслушайте се в препоръките на приятелите и приемете тяхната помощ. Старайте се да не попадате според от кредиторите за дълго време.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР