Овен Натоварени сте и това ще се отрази на настроението

...
Овен Натоварени сте и това ще се отрази на настроението
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 02.02.2018 г.


Овен

Натоварени сте и това ще се отрази на настроението ви. Въздържайте необузданите си страсти. Укротете пристрастеностите и се отдайте на директните си занимания. Проявете и повече схващане към брачния си сътрудник.

Телец

Усещате прилив на сила, а и ви следва дейна работа. Най-хубавото е, че това ви окуражи повече. Проблемите със здравето, които в последно време тревожат някои от вас скоро ще отшумят. Заобиколете се с другари към края на деня.

Близнаци

Работата ви носи напрежение и мислите ви постоянно са ориентирани към по-приятни неща. Можете да си позволите глътка отдих. Много е евентуално след нея нещата да наподобяват по-добре. Споделете времето си с обичания човек, бъдете дружно.

Рак

Делови срещи ще създадат деня ви по-ангажиран, в сравнение с сте очаквали. Желанията ви ще се осъществят, ще получите положителни финансови придобивки. Очаквани вести ще ви зарадват към края на деня.

Лъв

Бъдете открити за оферти и непознати хрумвания. С актуализирана сила ще се впуснете в реализацията на перспективна задача и е допустимо скоро да ви предложат нова работа. Оценени са качествата ви, само че не подценявайте и конкуренцията.

Дева

Отнесете се щадящо към себе си и не се претоварвайте с делова работа. Денят не е подобаващ за дейни дейности. Съсредоточете се върху персоналните си задължения. Помогнете на свои близки да разрешат належащите си проблеми.

Везни

Вниманието, на което ще се радвате през днешния ден ще ви подскаже, че се справяте и сте добре одобрявани. Не се тормозете за щяло и нещяло, денят e подобаващ за обмисляне на по-мащабни дейности. Детайлите ще ги обсъждате, само че различен път.

Скорпион

Вниманието ще е ориентирано към ваши професионални планове. Мотивирани сте да действате по-усърдно и ще подобрите финансовото си положение. Споделете насладата си с околните си, ще подобрите настроението им.

Стрелец

Научете се на самообладание, придвижвайки се към задачата си. Това ви качество в никакъв случай няма да ви бъде ненужно. Успехът е вероятен, само че не бъдете прекомерно самоуверени. Предстои ви среща с привлекателна персона.

Козирог

Мислете рационално и не се оставяйте на страстите да ви водят. Вътрешното ви озарение ви прави мощно привлекателни и знаещи по какъв начин да употребявате даденостите си. Възможно е да изживеете леко отчаяние заради разминаване на действителностите с фантазиите ви.

Водолей

Обмисляйте повече инцидентните оферти, колкото и да са примамливи. Заниманията ви с изкуство ще ви донесат приятни мигове, изключително, в случай че се споделят от хора, които цените. Скоро пред вас ще се открие дълго мечтана вероятност.

Риби

Днес се стремете да не изоставате със дилемите на работното си място. Правете по-трезви преценки. Добре е да съгласувате концепциите си с сътрудници, чието мнение цените, а не с позьори, опитващи се да приспят вниманието ви.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР