Овен Началото на деня може да се ознаменува с прилив

...
Овен Началото на деня може да се ознаменува с прилив
Коментари Харесай

Хороскоп за 14 март

Овен
Началото на деня може да се ознаменува с прилив на креативна сила, жадност за свободна активност и опити да се реализира фантазията Ви. Само че сходно въодушевление ще бъде не за дълго: към този момент след обед ентусиазмът Ви ще изстине и ще одобри по-умерен тип. Контактите с децата, обичаните хора или с сътрудниците по някаква креативна работа, или с сътрудниците по отдих, има смисъл да бъдат оставени за идващия ден. Вечерта не е зле да се заемете с оправянето на неточности в замислената от Вас работа. Заслужава си също да си спомните за здравето и методите да поддържате своя организъм в работна форма.

Телец
В персоналния Ви живот през днешния ден нещо ще потръгне напълно не по този начин, както сте очаквали и както сте предполагали в началото, само че пък, от своя страна, ще Ви даде шир за импровизация. Какво пък – нищо неприятно няма, да методите към позволение на връзките креативен, а това е увлекателно!

Близнаци
Днес яснотата е изключително значима, по тази причина би трябвало колкото може повече да се постараете и да се убедите, че говорите точно това, което сте желали да кажете, и че хората вярно Ви схващат. Ако не извършите това, поражда сериозна заплаха от спорове. Проверявайте по няколко пъти всички изпращани от Вас писма по електронната поща, а в диалозите деликатно обмисляйте това, което желаете да кажете, преди да си отворите устата. В последна сметка Вие ще бъдете възнаградени за своята далновидност и предвидливост.

Рак
Още от рано сутринта ще се окажете в идеално състояние да постигнете нещо доста значимо, изключително в връзките с другите хора. Ще Ви бъде доста по-лесно да установите партньорски или сантиментални връзки, тъй като в този момент доста елементарно ще поддържате връзка и ще бъдете изпълнени с възторг. При Вас стартира доста градивен интервал. Уверени сте в своите сили, а желанието Ви да измененията живота си към по-добро, е мощно като в никакъв случай.

Лъв
Днес ще имате неповторимия късмет да се почувствате стара, зряла и мощна персона, даже в случай че нормалната Ви визия за себе си е радикално противоположна на този облик. Половинката Ви ще бъде прелестно сюрпризирана от показалите се нови качества. Постарайте се, да не ги загубите с течение на времето.

Дева
Денят ще бъде доста изтощителен. Ще се наложи да се занимавате с неща, които не провокират у Вас необикновен интерес, както и да решавате непознати проблеми и да поправяте непознати неточности, позволени от невнимателни сътрудници и сътрудници. Ще Ви нервира и това, че като че ли хората, които Ви заобикалят, не виждат Вашите старания, а дори и Ви стоварват в допълнение работа. Колкото и да Ви е неприятно, и вкъщи няма да имате успокоение. Освен разнообразни утешителни и ободрителни мерориятия, са вероятни и много солидни разноски, провокирани от растящите потребности на членовете на фамилията.

Везни
Звездите предлагат на Вашия тандем, да поиграете на нещо ” от баналната игра с карти на „ Магаре ”, до компютърните игри с гонене. Може да воювате против страшни чудовища, а може и един против различен. Важното е, да Ви е забавно и радостно, а и времето да минава незабелязано!

Скорпион
Вие сте мечтател и перфекционист и тези качества ще Ви оказват помощ да бъдете по този начин ефикасни в своите дейности. Няма да се оставите, в случай че не извършите всичко най-добре. За страдание тези качества може и да Ви попречат. Нормално е да възприемете, че не постоянно нещата са такива, каквито би трябвало да бъдат. Главната Ви задача е, да приемете обстановката такава, каквато е, без да се стремите да я „ поправите ” по собствен усет.

Стрелец
Днес настроението няма да бъде доста устойчиво. У Вас ще се появи предпочитание да научите нещо ново и да се покажете от непредвидена страна. Добре ще преминат срещите Ви с другари и е значимо през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е пораждане на нови хрумвания за творчество, само че ще бъде много комплицирано те да се развият, тъй като доста ще се отвличате по други задания.

Козирог
В последните няколко дни сте успявали за шест часа да вършиме по толкоз доста, колкото другите хора са правили за няколко дни. И въпреки че сте били заети, чудесно сте се справяли със своята работа. Затова е пристигнало време да си отдъхнете, а и да си позволите малко развлечения, не е ли по този начин? Вие доста добре знаете това. Сложете край и поглезете себе си и своите близки. Може да започнете с гореща вана и масаж. Но не забравяйте за свещите!

Водолей
Заслужава си този ден да посветите на взаимни разходки. Те ще се окажат не доста продължителни, тъй като за продължителни нито Вие, нито Вашия обичан човек ще имате време. Но за сметка на това ще са плодотворни във връзка с решение на персоналните Ви проблеми.

Риби
Днес ще бъде по-лесно да излеете душата си пред първия срещнат, в сравнение с да обясните на своите близки хора, какво става. Вероятно по този начин и би трябвало да извършите, в сравнение с да се мотаете неизслушани. И да се чувствате неудовлетворени. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР