ОВЕН Имате време днес, в което да обърнете внимание на

...
ОВЕН Имате време днес, в което да обърнете внимание на
Коментари Харесай

ХОРОСКОПЪТ ЗА 16 ФЕВРУАРИ: Лъвове, сами ще си помогнете! Везни, погрижете се за здравето си!

 ОВЕН
Имате време през днешния ден, в което да обърнете внимание на връзката, както и да преразгледате сигурността във връзката си. Ако някой от двама ви не се е чувствал подсилен от половинката, през днешния ден можете да изясните ситуацията. На някои от вас може да им се наложи да положат повече старания, с цел да върнат любовната искра във връзката. Но не се тормозете, планетите ще ви оказват помощ, от вас зависи единствено да се възползвате от положителните благоприятни условия. Забавлявайте се с обичания човек повече, споделяйте, отделяйте внимание на интимността, която не е единствено в секса.

 ТЕЛЕЦ
Предстои един добър ден за разискване на вашата кариера и ще имате опция да извършите една от първите позитивни промени с помощта на половинката си. Опитайте се да не влизате в разногласия. Бъдете търпеливи един към различен и се пробвайте да видите нещата от гледната точка на колегата си. Не позволявайте на напрежението да вреди на взаимоотношенията ви. Необвързаните несъмнено няма да скучаят. Харизматични, те елементарно ще притеглят към себе си евентуални сътрудници. Важното е да не потъвате в отрицателни мисли. Любовта лишава време и самообладание, по тази причина се наслаждавайте на времето дружно.

 БЛИЗНАЦИ
Денят е подобаващ за реализирането на ваши фантазии. От друга страна, ще извършите и преоценка на взаимоотношенията. Ще бъде сполучлив ден за тези от вас, които се намират във връзка. Има опция дружно да извършите инвестиция, която да е в дълготраен проект. Вие и вашата половинка ще се насладите на повече естетика и поддръжка. Ще наваксате там, където сте имали пропуски. Някои от вас може да получат и предложение за брак. Ако сте необвързани, изцяло допустимо е да има офис романтика. Дори и любовта да не ви чака на работното място, бъдете отворени.

 РАК
Ако имате проекти да заживеете под един покрив с обичания човек, денят е подобаващ да извършите тази смяна. В случай, че скоро сте срещнали някоя забавна персона, може да го визиите на околните си. Днес всичко ще се промени. Ще се насладите на повече естетика в персоналния живот. Това ще улесни взимането на решения дружно. Ще се чувствате по-комфортно да говорите с колегата си за финанси. Ако сте необвързани, за вас стартира удобен цикъл, който ще ви даде опция да срещнете нова обич, пред която няма да можете да скриете своята емоционалност.

 ЛЪВ
Ще се чувствате по-уверени, а и няма да ви липсва вниманието на противоположния пол. Вашият магнетизъм ще очарова и в случай че сте необвързани, имате късмет да срещнете някоя забавна персона. И вие би трябвало да потърсите пътища за почивка. Грешите, в случай че си мислите, че нямате такава потребност. Щастието ви зависи и от вашата схватливост, и в случай че тя е повърхностна, ще го търсите дълго. Сами ще си помогнете, в случай че се отърсите от мнителността си, станете съответни в общуването си и настоятелен. Роднини ще ви оказват помощ да се освободите от финансови терзания и това ще усъвършенства настроението ви.

 ДЕВА
Има от какво да сте удовлетворени. Държанието ви към избран човек, който не е заслужил доверието ви, не трябва да минава границите на благоприличието. С други думи, не можете да се сърдите за това, че някой не ви почита. Дайте си сметка, че в живота не можем да сме обичани от всички, както и вие не обичате всички. Умората очевидно не ви понася. Подсилете се с повече витамини и прекарвайте свободното си време навън. По-често споделяйте приятните си безредици с околните си хора. Бъдете търпеливи и не пресирайте събитията, желаейки по-скоро да видите резултатите.

 ВЕЗНИ
Ако имате проекти за разширение на бизнес си, изберете деликатно подобаващия човек, който ще ви поддържа финансово и с професионални препоръки. Притесненията ви, свързани със здравето, ще отшумят по-бързо, в случай че вземете ограничения и следвате рекомендациите на експертите. Учейки се от непознатия опит, повишавате своя, без това да се отразява отрицателно на престижа ви. Онези, чието схващане и мислене е обвързвано с измененията, ще търсят способи за печеливши вложения. Това е метод да избегнете разочарованията и да запазите всичко, което сте постигнали.

 СКОРПИОН
Опитността ще ви оказва помощ да минавате през непознатите сфери на живота си по-леко. Щом желанията ви са чисти, ще печелите благосклонността и интензивността на хора, имащи положително състояние в обществото, и дружно ще преодолявате проблемите по пътя. Нова активност или друго начинание ще обсеби интереса ви с вероятността си за повече придобивки. Успехите ви ще зависят от верния избор на сътрудници и съдружници. Не всичко, което наподобява лъскаво и обещаващо, ще остане до край такова. Съществува прочут риск от измами, бъдете бдителни – изключително към сключване на финансови документи.

 СТРЕЛЕЦ
Не губете опциите си, в случай че установите, че по някои от общите тематики не са взели поради мнението ви. Бъдете търпеливи, прозорливи и дипломатични. Силата ви е в лекотата, с която създавате нови познанства. Те ще ви срещнат с потребни за вас хора и това ще ви улесни в делата ви за напред. Емоциите и възприятията си запазете за себе си и за хората, които ги споделят. Други не трябва да схващат за тях. Следвайки препоръките, ще станете същински експерти, уважавани и желани. Любовни задоволения и засилени контакти с хора от чужбина.

 КОЗИРОГ
През днешния ден ще усетите прилив на сили, от които може да се възползвате както намерите за добре – да се изявите по някакъв метод, да планирате бъдещо начинание, да учите или да се срещате с повече хора. Ще гледате много по-оптимистично на живота, в сравнение с до момента – разликата ще усетят най-много тези от вас, които през последните дни са давали израз на страстите си или са имали финансови или служебни грижи. Най-накрая ще съумеете да се посветите на персоналните си цели и да реализирате хрумвания, които до момента са били на изчакване. Това обаче не значи да губите връзка с действителността и да пренебрегвате настоящите задания.

 ВОДОЛЕЙ
За да се случва всичко както би трябвало, организирайте времето си и се отнасяйте съществено към всевъзможни въпроси, свързани с финанси, документи и контакти с институции. Може би ще ви бъде по-лесно да се справите, в случай че си съставите проект и го следвате колкото е допустимо по-стриктно – по този начин отговорностите няма да ви се сторят като тежко задължение. В случай че планирате някакво образование, в този момент е моментът да предприемете дейности – да вземем за пример да потърсите информация в интернет или да говорите с хора, които може да ви дадат потребни хрумвания и насоки.

 РИБИ
В никакъв случай не отхвърляйте нова опция да се изявите, да научите нещо забавно или да придобиете нов опит, единствено тъй като се страхувате, че няма да се справите, или тъй като би трябвало да навлезете в непозната за вас област. Появи ли се сходен късмет, грабнете го и се възползвайте оптимално – ще видите, че по този метод ще внесете пресен въздух в живота си и ще разнообразите всекидневието си. Днес взаимоотношенията с хората към вас ще имат огромно значение и ще дефинират както обстановките в обкръжаващата ви среда, по този начин и персоналните ви прекарвания.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР