Овен – Енергията на планетите внася малко слънчева светлина в

...
Овен – Енергията на планетите внася малко слънчева светлина в
Коментари Харесай

Вижте най-точния хороскоп за сряда, 22 юни

Овен – Енергията на планетите внася малко слънчева светлина в живота ви. Това е позитивно време за другарство и излизане, с цел да се запознаете с нови хора. Това, което ви е предопределено за вас, ви чака.

Телец – Днес може да наподобява, че нещата се движат на занимателен каданс или даже че се връщат обратно. Добър миг е да се погрижите за дома си, без значение дали става въпрос за ремонт, метаморфоза или пренасяне.

Близнаци – Приемайте всяко неразбирателство или комплициране, което се случва с положително въодушевление. Нещата не са толкоз съществени, колкото наподобяват на пръв взор. Също може да се разсеете с флирт в службата или другаде.

Рак – Ще бъдете привлечени да откриете нещо. Бъдете отворени за приемане на всевъзможни положителни благоприятни условия. Може да имате болки в стомаха. Опитайте се да ядете лека и прясна храна и избягвайте газирани питиета.

Лъв – Благоприятно време да преговаряте, да видите от друга позиция взето решение. Ще бъдете по-внимателни към имиджа си и по-мотивирани да постигнете задачите си. Можете да срещнете нови хора, които ще ви зарадват, въодушевяват.

Дева – Звездите ви поучават да внимавате за острия си като бръснач език. Вашите груби думи могат да наранят нечии усеща. Впоследствие това може да има жалък резултат върху взаимоотношенията.

Везни – Настоящата астрална настройка дава на вас и вашата обич неповторима опция да вършиме нещата по друг метод. Не желаете да ходите на едни и същи остарели места, да сте с едни и същи хора или да вършиме едни и същи неща. Ще търсите безредици и занимания от напълно друго естество.

Скорпион – Ако имате потребност от съдружници, тогава ги "набирайте " преди обяд - ще бъде по-лесно да намерите общ език с хората. Следобед деловата интензивност ще бъде сменена от предпочитание за удоволствия. Внимавайте да не харчите прекалено много пари.

Стрелец – Вие незабелязано се приближавате до определената цел. Основното нещо е да не се отклонявате от този път. Пазете се да правите недомислени дейности. Не бива да сте скромни. Не крийте достолепията си, в противен случай – покажете ги.

Козирог – Настроението ви през днешния ден ще бъде доста положително; ще покажете зрялост, отговорност и неизменност, както и някои аналитични качества. Въпреки това, би трябвало да внимавате, когато вършиме или изразявате своите преценки за другите или за каквато и да е обстановка, тъй като те могат да попаднат в неверните уши...

Водолей – Днес ще бъдете много дръзки. Решенията би трябвало да се вземат в придвижване. В противоположен случай рискувате да пропуснете положителни благоприятни условия. Ще можете да взимате точни и бързи решения в разнообразни обстановки.

Риби – Бъдете деликатни! Не бива да се доверявате сляпо за нищо, може да се разочаровате по-късно. Не губете силата си за непотребни разногласия и разправии. Трябва да сте по-търпеливи с другите. Възможно е да се тревожите прекалено много и това да ви аргументи несъразмерна тревога.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР