Овен - Двойка мечове Мир Примирие, баланс и хармония очаквайте

...
Овен - Двойка мечове Мир Примирие, баланс и хармония очаквайте
Коментари Харесай

Седмичен ТАРО хороскоп

Овен - Двойка мечове
Мир

Примирие, баланс и естетика очаквайте през този интервал. Ще можете да си починете след тежката работа. Обременителните отговорности са в предишното. Предстои ви интервал на помирение и разрешаване на досегашни спорове. Починете си и се наслаждавайте на спокойствието, което ви обзема.
Телец - Дъщеря на жезлите
Лукс

Настъпва интервал на непредвидени придобивки. Получавате неща, за които до неотдавна единствено сте мечтали и сте мислили, че са недостижими за вас. Красотата и луксът към този момент не са по този начин далечни и можете да усетите по какъв начин от ден на ден сте основани за тях. Уви, още е рано да ги вземете в ръце и да им се насладите изцяло. Мислите и дейностите ви обаче от ден на ден ще ви доближават към по този начин стремежи от вас разкош.
Близнаци - Син на камъните
Застъпник

През този интервал би трябвало да бъдете практични и търпеливи. Постигайте резултати с разсъдък и упорита работа. Обяснете сложните въпроси на близките и ги направете лесни за схващане. Защитете справедливостта и истината. Искрено вярвайте, че нещата и хората могат да се трансформират към по-добро. Знайте, че и младите, и старите се нуждаят от поддръжка и протекция в този момент.
Рак – Императрицата
Женственост

Към дамите: Излъчвайте жизненост, съблазън, женственост. Бъдете Жена на 100 % и пръскайте светлина, обич и добрина. Покажете на всички душевната си хубост и естетика, които струят от вас през този интервал. Бъдете самата себе си и не се поддавайте на ласкателства и заблуди. Към всички: Внимавайте с хора, които познавате от дълго време и ви ласкаят непрестанно. Не им се доверявайте.
Лъв - Асо жезли
Страсти

Това е интервал на мощни пристрастености. Започва ново начало за вас. Ще се раждат нови хрумвания, предстоят ви нови инициативи. Това е времето, в което да стартираме всичко. Тук и в този момент! Ще се чувствате като че ли някой от вътрешната страна ви възпламенява и ви дава сила за деяние. Авантюри, обич, секс жизнеспособност и надделяваща мощ ще ви съпътстват през този интервал. Внимавайте обаче с експанзията, която също ще бъде доста мощна. Дръжте я под надзор.
Дева - Десетка мечове
Разруха

Предстоят ви кулминационна точка и краят на един стадий от живота ви. Силните вражди от предишното, вътрешната битка, която сте водили, подпалват изострения спор. Маските се смъкват, спорът води до разрушаването на остарелия ред. Не се безпокойте, краят на един цикъл ознаменува началото на нова епоха.
Везни – Кулата
Разрушение

Не обръщате внимание на предизвестията. Обзело ви е лъжливо възприятие за сигурност. В резултат на напрежението вярата ви се разпада. Изправяте се против личните си страхове, повече не можете да отричате истината. Изоставят ви - връзките ви се дестабилизират. Околните изгубват доверие във вас. Пазете се и внимавайте през този интервал за непредвидени контузии или финансови загуби.
Скорпион - Асо мечове
Познание

През този интервал кристално ясната ви мисъл ще ви помогне да откриете отговорите на въпросите, които ви мъчат отдавна. Вникнете в действителността, пробийте си път към истината през царството на хаоса. Проявете интелекта си и използвайте силата на мозъка си. Изпипвайте детайлите, единствено по този начин ще получите прояснение на съзнанието и мисълта. Много от вас могат да стигнат до истини и изводи, за които даже не са и подозирали преди.
Стрелец - Баща на камъните
Пазител

През този интервал вие ще сте страж. Пазител на любовта в къщи и на хората, които ви заобикалят.

Ще се стремите да запазите мира във всяко отношение, както при околните ви, по този начин и във вашето семейство. Съберете сили и кураж да се изправите, даже и против хора, които ви карат да се страхувате единствено, с цел да запазите по този начин нужните ви нравствен мир и успокоение.
Козирог - Син на мечовете
Справедливост

През този интервал ще притежавате всички положителни качества на водач. Ще бъдете напористи и уверени в себе си. Използвайте интелекта си, с цел да откриете най-хубавите решения на проблемите си. Прилагайте при нужда ексцентрични и реформаторски подходи. Генерирайте нови хрумвания, действайте с твърда ръка. Бъдете подготвени за доста бързо развиване на нещата към вас.
Водолей – Справедливост
Баланс

През този интервал би трябвало да сте обективни и безпристрастни. Нещата са сложени като на съд.

Ситуацията е подложена на самокритика и везните могат да се наклонят мощно в едната или другата посока за вас. Равновесието е нежно и несигурно. По-добре отстъпете обратно, притаете мирис и преценете обстановката доста тъкмо.
Риби – Луната
Мечтания

През този интервал сънищата ви ще са прочувствено заредени и ще оказват мощно въздействие върху съзнателния ви живот. Активното въображение ще засипва съзнанието ви със загадъчни облици, които от време на време ще бъдат по едно и също време страшни и приятни. Поради тази причина ще се чувствате комплицирани и не на място. Подсъзнанието ви ще работи на цялостни обороти. Ще смесвате всевъзможни усеща и страсти. Предстои ви интервал на самоанализ.

Маг Розали, " "
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР