ОВЕН Днес ще съумеете да се възползвате по най-благоприятен начин

...
ОВЕН Днес ще съумеете да се възползвате по най-благоприятен начин
Коментари Харесай

ХОРОСКОПЪТ ЗА 5 ФЕВРУАРИ: Лъвове, не се ровете в миналото! Стрелци, търсете мъдри решения и компромиси!

 ОВЕН
Днес ще съумеете да се възползвате по оптимален метод от една обстановка на работното си място. Обърнете повече внимание на фамилните си връзки, където се събират доста несподелени неща и прекарвания. Жените ще могат да сложат осезаема граница сред минало и настояще или сред настояще и бъдеще. Време за решения и промени, които да маркират блестящо един нов интервал в живота ви. Мъжете ще търсят отговори на въпроси, свързани с някои неудачни решения или непредвидени проблеми, които са зародили от началото на годината до момента.

 ТЕЛЕЦ
Ще преминете през моменти на напрежение в връзките си с родственици или другари. В множеството случаи повода ще бъде недоразумения, неизпълнено заричане, неуместни мнения и забележки. Ще ви се наложи да преодолеете или да помогнете за разрешаването на неприятности в живота на по-възрастни родственици. През деня ще се зарадвате на някаква покупка или облага, само че по повод развиването на ваш заможен или веществен проблем, нещата могат да се окажат по-сложни. Очаквайте значимо събитие, обвързвано със фамилията на ваши другари или съседи.

 БЛИЗНАЦИ
Ако имате неотдавна основана сантиментална връзка, ще обмисляте да измененията нещо в нея. Ще възникне ненадейно здравословен проблем, обвързван с човек, който познавате, като това ще има връзка с някакъв случай или необикновена обстановка. Вашето здраве също няма да бъде доста устойчиво, тъй че избягвайте всевъзможен тип стрес и физически натоварвания. Някои от радостните или специфичните събития ще бъдат свързани с момче или с млад мъж, с триумфи или специфични празници в техния персонален живот. Бъдете деликатни с огромни финансови интервенции или в случай че имате желание да вземате заем.

 РАК
Пред вас е ден, в който ще имате разнообразни мотиви за срещи или събирания. Ще ви се наложи няколко пъти да се ангажирате с подобаващ подарък, с прекрасен букет цветя или с организацията на самото събиране. Ще бъде удобен ден за развиването на задания и задължения, свързани с парцел или жилище, които притежавате. Жените ще търсят съвет или помощ при разрешаването на неприятности, чието позволение не сте съумели да намерите до момента. Мъжете ще са на прага на една значима смяна в живота си, само че малко на брой ще намерят кураж и воля в действителност да я осъществят.

 ЛЪВ
Днешният ден ще има с какво да ви изненада прелестно, изключително във връзка с значими за фамилията ви неща. Това ще бъде удобно време за решение за подписване на брак и за развиването на значими за фамилията ви проекти. Интуитивно вие доста бързо ще се възползвате от появяването на шансове или благоприятни условия, от които ще получите някаква полза. Неприключени каузи и задължения, стартирани при започване на годината, в този момент ще имат опция за развиване и за удобен свършек. В персоналните си връзки избягвайте да се ровите в предишното или да напомняте нечии минали неточности и загуби.

 ДЕВА
Денят ще бъде удобно време за пътешестване, обвързвано с любовните ви връзки, с родственици и други Ако имате здравословен проблем, в този момент ще имате удобно време за лекуване или терапия. В доста връзки денят ще може да се дефинира като сполучлив за вас, макар че не всичко ще бъде идеално през него. Планирайте добре разходната част в бюджета си, тъй като разноските ще бъдат по-големи от авансово плануваните. Жените ще са амбициозни да реализират по-добра непоклатимост във финансов проект. Вероятно в този момент ще си дадете по-голям кураж да реализирате свои хрумвания, от които ще очаквате някакви приходи.

 ВЕЗНИ
Ще запомните днешния ден с нови познанства, срещи и прекарвания с хора от близко и надалеч. Те ще се случат по необикновен или непредвиден за вас метод. Тези познанства занапред ще имат своето самостоятелно развиване в живота на всеки един от вас. Днес ще разчитате на жена за нещо, което ще бъде значимо за вас. Тя евентуално не живее с вас под един покрив или живее в друго обитаемо място. Бъдете нащрек, в случай че имате финансови упования, защото някои събития могат да ви изненадат неприятно или да ви разочароват. Мъжете ще са доста сантиментални, с сила за завършения и по-активен съкровен живот.

 СКОРПИОН
През днешния ден ще имате мотиви за наслада, изключително в персонален проект. Може да се почувствате горди от непредвиден или значим триумф. Някои от хубавите събития ще са свързани с вашия съкровен или сватбен сътрудник, с вашите деца или с вашите родители. През деня ще получите предложение, което ще ви отвори нови хоризонти за развиване и напредък, само че единствено в случай че сте подготвени за такава смяна. В противоположен случай, в случай че надцените себе си или опциите си, загубата ще е неизбежна. Избягвайте напрежение в фамилните си връзки, изключително когато зародят комплицирани обстановки или проблеми.

 СТРЕЛЕЦ
Не допускайте замяна на обвинявания, а търсете мъдри решения, взаимни отстъпки или търсете съвет от хора с опит при връзките си с половинката ви. Жените ще би трябвало да бъдат по-грижовни както за външния си тип, по този начин и за личното си здраве. Конфликтите и напрежението като цяло ще се отразят неприятно на психическото и физическото ви здраве. Мъжете ще зависят в някои свои решения от мнението или желанието за подпомагане на жена. В любовните си връзки ще преживеете отчаяние заради комплицирания или непреклонен темперамент на индивида, който обичате.

 КОЗИРОГ
Днес не ви е време за илюзии или прекомерна самоувереност в любовните ви връзки. Всички неискрени или секрети прояви в любовта ще бъдат сложени на тестване или разкрити. През деня ще зародят удобни условия за пътешестване или за развиване на ваши персонални или професионални контакти с хора от разнообразни обитаеми места. Възможно е пътешестване или контакти с хора от други места, свързани с документ или друго значимо за вас дело. Избягвайте напрежението или споровете в дома си, тъй като тяхното развиване може да прерасне в сериозен конфликт или да преживеете нелицеприятна обстановка.

 ВОДОЛЕЙ
През днешния ден ще ви зарадва вест, обвързвана с дома, в който живеете, или със благосъстоятелност, която притежавате. Нещо, което не сте съумели да реализирате в предишното си заради липса на удобни условия, в този момент ще ви се даде като един непредвиден късмет или шанс. Жените мъчно ще преодолеят неприязънта си към някои хора. Това може да провокира деликатна обстановка. Вие ще очаквате другата страна да ви се извини или да откри метод да хармонизира връзките си с вас. Мъжете ще получат информация, която ще бъде освен потребна, само че и база за реализиране на значими резултати или триумфи.

 РИБИ
Предстои ви ден, в който ще би трябвало да сте доста деликатни в връзките си с хора, с които живеете или работите дружно. Тяхното усложняване или задълбочаване като проблем е нежелателно, защото е непредсказуемо като развиване. Днес ще имате повече битови проблеми за разрешаване, а тяхното развиване надали ще зависи от вас. Някои от вас ще се нуждаят от професионален сервиз, други ще вземат решение за покупка на нова техника или мебел. Възможни са и други значими промени или поправки. В персоналния си живот не допускайте намесата на други хора в разрешаването на домашните ви проблеми.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР