Овен Днес ще продължите да празнувате новата година. Този ден

...
Овен Днес ще продължите да празнувате новата година. Този ден
Коментари Харесай

Хороскоп за 1 януари: Лош старт на годината за три зодии

Овен
Днес ще продължите да празнувате новата година. Този ден е за занимания и забавление. Най-вероятно ще се срещнете с другари. Само следете за парите си деликатно. Те могат ненадейно да свършат или да похарчите непостижима за себе си сума и даже да не забележите. Затова незабавно оставете настрани това, което е допустимо да похарчите.

Телец

Днес настроението ви няма да бъде на равнище и евентуално ще си останете вкъщи. Възможни са някои неочаквани прекарвания. Най-вероятно ще са свързани с вашето богатство. Може да сте преяли и препили в новогодишната нощ. Денят е предопределен за домашен отговорности, разчистване. Вечерта родственици може ненадейно да ви дойдат на посетители и празникът да продължи.

Близнаци
Очакват ви доста връзки, както по телефона, по този начин и в действителността. Най-вероятно ще отидете на посетители на родственици. Или ще излезете някъде със фамилията. Препоръчително е да не прекарвате този ден сами с колегата. Вместо романтика, може да се стигне до противен диалог. В приятелския кръг също се пробвайте да се сдържате, в случай че някой каже нещо не на място.

Рак
Днес може да имате проблеми с храносмилателната система. Независимо дали ви харесва или не, ще би трябвало да се въздържате от храна и питиета и да минете на диета. Както се случва постоянно след новогодишната нощ, може внезапно да откриете, че сте похарчили повече, в сравнение с сте възнамерявали. Настроението няма да е на равнище. Най-вероятно ще останете целия ден вкъщи.

Лъв
Възможно е вашият обичан човек да бъде неудовлетворен от държанието ви. Със сигурност ще ви каже това и може да се почувствате подтиснати. Родителите може ненадейно да ви дойдат на посетители. Следователно няма да бъдете изключително щастливи от вероятността да прекарате с тях скучно цялата вечер. Има също възможност да се притеснявате за здравето на някой ваш непосредствен.

Дева
Ще желаете да прекарате деня сами или в кръга на най-близките си и никой да не ви безпокой с проблеми, да си хапвате вкусотии и да лежите пред тв приемника. Е, по този начин прекарват този ден забележителна част от хората.
Възможни са непредвидени вести отдалеко или да възникне остро предпочитание да отидете някъде надалеч.

Везни
Може би през днешния ден ще отидете на посетители или ще приемате другари вкъщи. Ще ви занимават финансови въпроси, евентуално свързани с парите на колегата. А това не е доста приятна тематика за вас. Възможно е да научите какъв брой пари обичания човек е похарчил и това ще ви възмути. Може би, ще споделите тази информация с другари.

Скорпион
Информацията, която научите през днешния ден, ще ви накара да погледнете по друг метод на колегата си. Или той самичък ще ви се покаже в друга светлина. Ще би трябвало да го приемете подобен какъвто е. И най-важното - рационално да методите към обстановката, а не да викате и вдигате кавги. Може би въображението ви рисува по-сложни картини, в сравнение с е в реалност. Вечерта родителите може да изискат, да се посъветват за нещо с вас.

Стрелец
Може би ще приемате посетители - близки на вашият сватбен сътрудник. Или сами ще отидете на посетители. Тези визити може мощно да обиден портфейла ви. Посещенията най-вероятно ще са непланирани. Само се грижете за здравето си, обличайте се по-топло. В противоположен случай празникът може да приключи с настинка или друго разстройство на организма.

Козирог
Днес най-вероятно ще пресмятате парите, които вашият сътрудник е похарчил за празника и дарове. И сумата ще бъде по-впечатляваща, в сравнение с сте очаквали. Най-лошото е, че ненадейно ще би трябвало да купите още дарове. Най-вероятно за деца, не безусловно личните. Всички тези непланирани разноски ще скапват настроението ви.

Водолей
Може ненадейно да разберете, че сътрудникът ви заблуждава или премълчава нещо. Това може да е информация за родственици, домашен отговорности и други. Настроението ви ще бъде унищожено. Би било хубаво да останете сами, да се отпуснете и да се занимавате с нещо което ви доставя наслаждение. Най-добре прекарайте деня вкъщи.

Риби
Здравето може да бъде в центъра на вашето внимание през днешния ден. Най-вероятно добре сте се забавлявали през нощта. И всичко ще се върти към не положителното ви самочувствие. Приятели могат да се обадят или посетят ненадейно. Или ще би трябвало да отидете да посетите някого, най-вероятно родители, родственици. Но настроението ви ще бъде такова, че ще желаете да прекарате целият ден вкъщи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР