Овен Днес се вслушвайте по- внимателно в думите на своите

...
Овен Днес се вслушвайте по- внимателно в думите на своите
Коментари Харесай

Хороскопът за днес крие изненади и неочаквани обрати

Овен
Днес се вслушвайте по- деликатно в думите на своите другари. Те ще Ви кажат нещо значимо. Макар че има и други способи за приемане на информация, не е зле да не ги пренебрегвате! Подгответе се за сцена на ревнивост от Вашия обичан човек. Май разправиите ще са неизбежни...

Телец
През този ден звездите предлагат да получите цялостно наслаждение от живота, да се отпуснете и просто да плувате по течението. То ще Ви отнесе в вярното направление. Много е значимо това течение да изнесе на същото място и Вашия обичан човек, тъй като ще е обидно да се окажете на разнообразни крайбрежия на една и съща река, и то – по непозната воля.

Близнаци
Очертава се един удобен ден за работа, а също и за всевъзможни непредвидени решения в региона на работата. На съвещанията през този ден може да оферирате най- ексцентричните и странни хрумвания. Шанса, те да бъдат възприети чудесно, е доста огромен. В бъдеще всички ще се вслушват във Вашето мнение при решение на задания от сходен жанр. Деловите срещи ще преминат прелестно, а за сантименталните вероятността за схващане е огромна, само че надали ще Ви остане време.

Рак
Представителите на Вашия знак от женски пол, през днешния ден безусловно ще ги притегля пазаруването на декорации и всевъзможни женски дреболии. Само че не опустошавайте прекомерно интензивно своето портмоне - безгрижно изхарчените пари в скоро време ще се окажат нужни за доста по-важни неща.

Лъв
Това е най-подходящото време за другарство с хора, които считате за свои съидейници. Ако се намират надалеч от Вас, и непосредственото другарство с него е невероятно, свържете се, употребявайки за задачата сотова или е-поща. Това също е доста подобаващ миг за пояснения с сътрудниците. Сега техните упоритости, експанзия и обострено себелюбие, отдтъпват място на невъзмутимото рационално мислене. Даже с враговете и съперниците другарските диалози може да се окажат доста по-продуктивни от какъвто и да било разговори за нараснал звук.

Дева
Дълбоко у Вас живее изкустен мотивационен оратор, който просто желае да се покаже. Имате хрумвания и въодушевени препоръки, които сте подготвени да споделите с всеки, който е подготвен да Ви изслуша, даже и сами да не осъзнавате това. Засегнете тематиката, която сте избягвали до този миг заради боязън да не бъде неправилно разбрано това, което мислите. Сега ще кажете допустимо най-точните думи и неловкостта, от която сте се страхували, ще се трансформира за почтена за почитание почтеност.

Везни
Звездната настройка е такава, че допуска настройката Ви към отдох и изяснване на личния Ви енергетичне капацитет. Използвайте деня, с цел да намерите в себе си нови сили. За това ще Ви оказват помощ специфичните извършения за разпределяне, а също и събуждащите се креативен замисли. Отношенията с роднините ще се променят в удобна посока. За доста неща ще се наложи да извършите компромис и да успокоите избухващите у Вас искри.

Скорпион
Този ден може да посветите на действия и контакти, нямащи директно отношение към Вашите основни цели. Няма да е ненужно да въведете ред в своите финансови работи. Икономичността през това денонощие се явява едно от най-важните условия за сигурност, а също и за опазване на материалните запаси. Възможност да се отдадете на удоволствия и да пръскате пари няма да имате, с помощта на представителите на по-възрастното потомство. Роля в това отношение може да имат роднините, фамилните обичаи, а даже и личните Ви убеждения. Купувайте единствено това, без което в дадения миг не сте в положение да минете.

Стрелец
Вашите благоприятни условия и стремежи през днешния ден ще съответстват във всичко, включително и в персоналния живот. Така че може да се почувствате магьосник, популярен вълшебник или каквото там си желаете. Важното е, да употребявате тези благоприятни условия в своя изгода. Или в интерес на Вашия обичан човек - въпрос на избор...

Козирог
За Вас стартира интервал на съществено личностно израстване и самодисциплина. Всичко неприятно, което сте имали в живота си, отива в небитието. Това е най-подходящото време да се избавите от всичко, което Ви безпокои, и няма никакъв смисъл да отлагате каквото и да било за след това. Подобряване на здравето, увеличение на банковата сметка, по-активен обществен живот - всичко това е допустимо, в случай че извършите в тази посока няколко крачки. А Вие напълно тъкмо знаете, какво би трябвало да извършите! Днес няма никакви шансове за крах!

Водолей
През този ден се доверявайте на себе си и на своите усеща. Ако те са в прорез с публичното мнение, можете, несъмнено, да се вслушате с него, само че да не го взимате доста близо до сърцето си, тъй като не си заслужава.. Вашата вътрешен глас ще Ви покаже единствения верен ход. Това се отнася за персоналния живот преди всичко.

Риби
Много са евентуални триумфи в професионалната активност, като освен това са свързани освен с постигането на някакви действителни резултати, колкото с образуването на известност на „ човек, който е кадърен и знае доста неща”. Не е мъчно да се досетти човек, че тъкмо такива хора имат опция да се повдигнат в кариерата. Постарайте се да извършите нужното усещане на точните хора, и скоро пред Вас ще се открият примамливи вероятности. От позиция на персоналните връзки денят ще се окаже много комплициран. Не бъдете прекомерно настойчиви в разногласията: от време на време дори и готовността Ви да извършите отстъпка, е задоволителна, с цел да се резервира мира.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР