Овен Днес, когато усетите прилив на енергия, възаползвайте се от

...
Овен Днес, когато усетите прилив на енергия, възаползвайте се от
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Всичко упадъчно, тъжно и трагично днес ви е противопоказно

Овен
Днес, когато усетите прилив на сила, възаползвайте се от нея, с цел да помогнете на другите. Вместо напълно да се потопите в някой занимателен план или увлекателно занимание, поинтересувайте се и се пробвайте да разберете, кой се нуждае от помощ в дома си. По-възрастен член на фамилията ще бъде доста признателен за още един спомагателен чифт ръце. Вие пък ще се почувствате добре, защото ще знаете, че вярно сте определили целите. Отдавайки се на другите, ще можете да установите прочувствена връзка с тях, а това е нещо, което в никакъв случай не би трябвало да смятате като обвързване.

Телец

Този ден ще Ви донесе триумфи, само че те напълно няма да бъдат леки. Бъдете подготвени на рискови, ексцентрични действия. Няма да Ви е ненужно желанието да изпитате своите сили на новото занятие. Целеустремеността от време на време граничи с дебелоглав, и тъкмо по тази причина продължавате да се занимавате със комплицирани задания, в които за в този момент не се вижда развиване. Преориентирайте се към нещо по-просто, а към сложното постоянно ще можете да се върнете. В диалозите с околните бъдете отстъпчиви. Така или другояче ще се наложи да извършите компромис, та по тази причина е по-добре да икономисате време и да избегнете напразните разногласия.
 

Близнаци

За всички Близнаци този ден ще бъде обвързван с доста обилни промени към по-добро. Само че ще се наложи да решавате, кое за Вас е най-важно: материалното благоденствие или душевния комфорт, а да извършите този избор изобщо няма да е елементарно.Помнете, че през днешния ден е за предпочитане е, значимите решения да взимате независимо, защото от всички препоръки, които бихте получили, ще сте склонни да изберете точно тези, които в действителност би трябвало да пропуснете около ушите си. Ако за през днешния ден имате запланувано някакво значимо мероприятие, не разчитайте, че всичко ще се уреди единствено по себе си, и ще премине безпрепятствено. Няма да е непотребна някаква предварителна подготовка.
 

Рак

Много е значимо през днешния ден да запазите успокоение. Без него този много несполучлив ден ще стане и извънредно комплициран. Не взимайте рецензията покрай сърцето си и не обръщайте внимание на обидните смешки. Пропускайте около ушите си препоръките, които не Ви харесват и помнете, че най-хубавото, което може да извършите за себе си е, да си осигурите най-малко някакъв нравствен комфорт. Избягвайте новите запознанства през този ден, и не започвайте каквито и да било съществени връзки, а се ограничете с контакти с хора, които познавате отдаван, и то доста добре. Разсъдливот и самообладание през днешния ден ще са Ви извънредно потребни. Ако съумеете да се справите със своите пориви, още през втората половина на деня ще забележите, че нещата вървят към усъвършенстване.
 

Лъв

Днес ще Ви се стори, че на Вашия обичан човек не му е по този начин забавно да поддържа връзка с Вас, както преди. Възможно е това да бъде лъжливо чувство, обвързвано с това, че просто има неприятен ден и натоварването му е прекомерно огромно. Съгласете се, че при такова състояние човек не може да усеща нищо друго, с изключение на зверска отмалялост.
 

Дева

Няма такова разбиране, като „ прекомерно късно ”. Ако всичко стартира да се подрежда напълно не по този начин, както бихте желали, постоянно бихте могли да изкажете лично мнение, дори и сега да нямате водеща позиция. Предложете собствен вид за деяние. Ако нещата опират до финанси или бизнес, би трябвало повече да разчитате на своето мнение. Даже и в процеса на деяние да се наложи доста да се постараете, с цел да си икономисате финансите, би трябвало да сте на ясно, че сте на верен път. Не позволявайте никому да Ви дезорганизира.
 

Везни

Това е ден на доста мощно неспокойствие. Причините за него може да бъдат разнородни - от ежедневни компликации от вида на транспортни проблеми, до световно неодобрение от себе си и Вселената. Да се примирите с действителността - това е Вашата стратегия –минимум за този ден. Докато не я извършите, няма да Ви радват нито професионалните триумфи, нито комплиментите и знаците на внимание, нито каквито и да били фамилни събития. Бъдете доста деликатни при избора на книги за четене и филми за гледане. Всичко упадъчно, тъжно и трагично през днешния ден Ви е противопоказно. Търсете нещо по-весело.
 

Скорпион

Не изключително преуспяващ е този ден, нито пък доста перспективен и плодотворен, само че пък ще бъде прелестен. Няма потребност да се затрупвате в работа, а умерено можете да се наслаждавате на ставащите събития, като дружно с това изпълнявате някакви отдавнашни свои стремежи и фантазии. Ще се открият у Вас нови гении, само че не бързайте незабавно да им намерите приложение: не е нужно нищо да разменяте на дребно! Доволни сте от себе си и своя живот, а заобикалящите виждат това. Само че реакцията им не е еднопосочна: едни се радват, а други несъмнено завиждат. В последна сметка най-малко ще си изясните нещата....
 

Стрелец

На много малко представители на този знак ще се удаде да избегнат кавгите с близки хора. Емоционалният декор е неустойчив и да се резервира успокоение ще е доста мъчно, а количеството на дребни неразумения ще се окаже прекомерно огромно. Значителна част от различията са свързани с прозаични битови неща, на които през друго време просто не бихте обърнали внимание. Мислете за нещо грандиозно. Нищо не оказва помощ по този начин добре да се избегне рутината, както огромните проекти и огромните планове. И не би трябвало да се безпокоите за това, дали ще съумеете да реализирате концепциите си - през днешния ден просто би трябвало да дадете воля на своята фикция.
 

Козирог

Това, че чудесно умеете да вземате бързо верни решения, напълно не значи, че сте длъжни да решавате всичко и постоянно. За благополучие имате да организирате хората в групи и да им предоставяте опция да се оправят с нещата сами, като единствено им показвате нужното направление. Не се опитвайте да отхапете повече, в сравнение с можете да преглътнете, и не се опасявайте да разпределяте отговорностите, каквото и да Ви коства това, без значение дали те са работни или персонални.
 

Водолей

Редно е през днешния ден да се замислите, с каква цел ще говорите на своя обичан човек това или това. Постарйте се да стигнете до същността, с цел да не съжалявате след това за непредвидените и неприятни последици, които доста биха надминали упованията.
 

Риби

Безпокойството няма да Ви донесе напълно никаква изгода, и по тази причина неотложно би трябвало да спрете. Губите душевни сили за занятие, което по никакъв метод няма да промени обстановката към по-добро, само че ще ограничи опцията Ви съответно да реагирате във връзка с обекта на паника. Ако става въпрос за работа, обич, семейство, Вашето здраве или различен значим аспект в живота Ви, направете си услуга и самоуверено погледнете казуса в лицето. Колкото по-рано го извършите, толкоз по-скоро ще успехите този Дракон, и ще се почувствате по-добре. Бъдете градивни!

източник 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР