Овен Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни,

...
Овен Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни,
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник, 11 юли 2023 г.

Овен
Денят е доста удобен: напъните Ви не са напразни, а резултатите от труда Ви ще се окажат точно такива, каквито ги очаквате. Не би трябвало да скривате своите упоритости и да се стеснявате от смели стремежи - обкръжаващите ще се отнесат към тях с почитание и драговолно ще Ви признаят за водач. Вероятно е подсилване на професионалните позиции. Това може да се изрази както в покачване в службата, по този начин и в увеличение на заплатата. Намирате се във властта на мощни усеща, само че не си губите главата, та по тази причина измененията в персоналния Ви живот ще бъдат с положителен темперамент. Денят е доста подобаващ за нови запознанства.
Телец
Телците, както нормално, са правилни на закона и съблюдават традициите, само че през днешния ден са склонни да нарушават разпоредбите и да постъпват по този начин, както им подсказва интуицията. Обкръжаващите ще недоумяват, когато постигате триумф, и ще са уверени, че всичко е станало вследствие на случайност, на стичане на събитията и напълно не може да имате някаква заслуга за това, а камо ли, че е плод на Вашите старания. През този ден е най-добре да не обсъждате съществени въпроси, а да се отдадете на неофициално другарство с другари. Ще блеснете с духовитост и ще повдигате настроението на обкръжаващите. Лесно ще завоювате благосклонностите и дори може да породите у някого същинска обич.

Близнаци
Ващето благополучие е безтегловно, както тополов пух. И също по този начин нетрайно. Достатъчно е единствено едно духване напразно, с цел да изчезне. И по този начин леко може да се разтопи! Ващата половинка не постоянно схваща това, по тази причина си заслужава тактично да и го напомните. Нека и тя пази окова, което е по този начин скъпо за Вас...

Рак
Казват, че положителният началник не моли да му предадат контрола над обстановката, а неотложно самичък открива този надзор. Това използвано ли е към Вас? От тези хора ли сте, които просто вършат крачка напред и откриват своите правила? Опитайте силите си. Възможно е, да Ви е доста мъчно да деянията такава интензивност, само че в случай че намерите сили и хванете бика за рогата, триумфът ще бъде Ваш. Този опит ще Ви подари с необикновен заряд от сила. Затова в случай че през днешния ден се окажете в обстановка, в която никой не желае да демонстрира самодейност, поемете отговорност и узнайте, какво е това, да бъдеш необут.

Лъв
Чак до вечерта ще се резервира риска да се забъркате в обкръжаващата Ви конюнктура и да приемете фикс-идеите за реалност. Това не е най-подходящото време за търсене на надеждни съдружници, сътрудници и съидейници. Ако сте родени през средата на август, вероятността за илюзия и самозаблуда за Вас е доста огромна. Играта на въображението си е по-добре да употребявате в работа с креативен темперамент. При осъществяване на всякаква задача е за предпочитане, да търсите нетривиално решение, а и дарба да спазвате самостоятелен график. Всички публични действия е добре да отложите за идващия ден.

Дева
Всяка, дори и най-незначителната ловкост, ще бъде възприета от Вашия обичан човек „ на щик ”. Затова се постарайте през днешния ден да сте оптимално почтени и избягвайте всевъзможни двусмислици. Иначе цялата вечер може да се наложи да прекарате в извинения. Нима това Ви е нужно?

Везни
Днес ще деянията мекота и доброжелателност. Бъдете сговорчиви и се съгласявайте за всичко с Вашия обичан човек. Уви, да спорите и да се пробвате да му пречите по какъвто и да било метод за реализиране на задачата, която си е набелязал, е напълно беполезно. Стиснете зъби, въздъхнете и потърпете.

Скорпион
Странни новини може да донесе този ден. Докато се пробвате да разгадаете какво се е случило и какво би могло да се случи при други условия, ще стане вечер и ще би трябвало да вървите да почивате. По всяка възможност ще отнесете загадката със себе си в царството на Морфей.

Стрелец
Опитайте се през този ден да не усложнявате прекомерно това, което става сред Вас и индивидът, по който въздишате всяка нощ. Днес ще бъдете склонни към дълбоки размишления, и би било идеално, в случай че съумеете да избегнете депресията.

Козирог
Запазете своята еластичност и се подчинявайте на всичко, което сега има мощ. Здраво се дръжте за това, което Ви приземява и Ви дава храна. Колкото може повече време прекарайте на улицата, даже и времето да не доста удобно за това. Възстановяването на връзката с небето и земята, ще Ви даде опция по-лесно да се справите с споровете в живота си.

Водолей
За да решите настоящите проблеми през този ден, би трябвало да ограничите своите прочувствени прояви, отреждайки им строго несъмнено място. Голяма роля ще играе готовността Ви да спазвате закона, придържайки се към общоприетите правила на държание, а също и да се преценявате с разпоредбите, сложени от други хора. Възможни са затруднения при контактите с родителите, деловите съдружници или брачниа сътрудник. Много евентуално е, да се наложи в нещо да се ограничите – да вземем за пример, да се откажете от някои улеснения в личния си.

Риби
Днес ще можете да преуспеете, с помощта на появяването на нови сътрудници и съдружници. Положението се трансформира стремително, само че Вие ще съумеете да отреагирате на всичко ставащо, да изберете само вярната тактичност и по безусловно подобаващ метод да употребявате безусловно всички откриващи се благоприятни условия.. Безпокои Ви единствено това, че ще се наложи да отвръщате с отвод на молбите на своите близки, само че това ще се изисква от събитията. Дадената сотуация не се отразява на връзките си, само че Вие сте недоволни от себе си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР