Овен Денят е добър за прекарване вкъщи, но вас ще

...
Овен Денят е добър за прекарване вкъщи, но вас ще
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 22 декември

Овен
Денят е добър за превозване у дома, само че вас ще ви тегли на открито. Ако не може да устоите на това си предпочитание вземете фамилията си в пътуването.
Телец
Усмихнете се и денят ще премине добре. С позитивната си конфигурация може даже да привлечете и приятна изненада за себе си.
Близнаци
Денят ще ви сервира изненадваща опция, макар че денят е почивен. Това може да бъде осъзнаване за нова опция за бизнес от занятие, което досега се правили единствено за наслаждение.
Рак
Денят е добър за пречистване на организма. Пригответе си лека храна в дребни количества. Пийте лимонен сок. Не забравяйте и за ябълките.
Лъв
Днес се пробвайте да изхвърлите мислите за работа от главата си. Ако обаче не се получи и някаква несвършена работа ви тормози – отдайте ѝ се! Непременно намерете време и за фамилията си вечерта.
Дева
Днешният ден ще е ярък, както и положението на душата ви. Обадете се на оня другар,  на който от дълго време се каните да се обадите. Звездите ви дават обещание топла и незабравима среща.
Везни
Днес би трябвало да отдадете дължимото на ваш непосредствен. Направили са прекомерно доста за вас. Дайте си сметка с какво тъкмо сте се отблагодарили вие. Не оставайте длъжни.
Скорпион
Денят е добър за представителите на  вашия знак.  Предимство ще ви даде спокойствието, с което ще сте надарени. Прекрасен ден за шерване на фамилното благополучие.
Стрелец
Тази неделя ще получите непредвиден подарък. Покажете, че оценявате жеста високо, даже да нямате опция да отвърнете със същото.
Козирог
Тази неделя е ден за цялостно успокоение. Не се опитвайте да разрешавате проблеми. Бягайте от разногласията. 
Водолей
Днес се пробвайте да влезете в кожата на другите. Ще би трябвало да извършите компромис, с цел да запазите щастието си. 
Риби
Тази неделя не поставяйте основни задания. Отпуснете се пред тв приемника или в леглото с книга в ръка. Изключете телефона. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР