Овен Бъдете внимателни и предпазливи във всяка една работа, която

...
Овен Бъдете внимателни и предпазливи във всяка една работа, която
Коментари Харесай

Вижте дневния хороскоп за 20 април

Овен
Бъдете деликатни и внимателни във всяка една работа, която подхващате. Постарайте се да не сте толкоз властни и не се стремете непременно да заемете лидерските позиции в взаимните мероприятия и груповите дейности.

Телец
Днес може да попадате на изкушения от друг темперамент. Чувствата ви ще бъдат много интензивни, само че променливи. Изправят се в противоборство желанието да се развличате против желанието за цялостно успокоение. Намерете своята опорна точка.

Близнаци
Мнозина ги чака интензивна делова и професионална интензивност. Използвайте деня за градивна метаморфоза. Не би трябвало да се съмнявате в личните си сили и планове. Внимавайте за публичната си известност.

Рак
През днешния ден ще натрупате доста нови усещания. Изостря се чувственото ви усещане към света. За мотивацията на постъпките ви, виновни ще бъдат страстите. Настроението може да е изменчиво без основна причина.

Лъв
Разумно се старайте да подхождате към всичко. Прекалената горделивост и на Бога не се нрави. Не давайте външен израз на сходни прояви. Некадърността на някои хора може да се трансформира в проблем или пречка за вас.

Дева
Самовглъбете се в себе си и чуйте вътрешният си глас какво ви подсказва. Ако съумеете да се справите с тази не лека задача, ще достигнете до несъмнено познание или просветление за нещата към себе си.

Везни
Позитивен и сполучлив ден. Подобрява се физическото ви и морално самочувствие. Проявявате забележително благодушие, а това усилва известността ви. Засилват се креативните ви качества. Очаквайте триумфът да бъде с вас.

Скорпион
В днешния ден би трябвало да имате положителни мисли, да вършите положителни каузи и да казвате положителни думи. Подем на духовно ниво. Психическите ви качества се ускоряват. По време на сън или в медитация може да видите свое минало прераждане.

Стрелец
Днес ще би трябвало да оцените и осмислите сегашното. Именно в този момент можете да си извършите новите проекти и да определите бъдещата си линия на държание. Концентрирайте се единствено върху положителни мисли.

Козирог
Късметът през днешния ден ще ви съпътства. Дръжте крепко кормилото на живота. Ще постигнете мечтаното, само че би трябвало да деянията по-голяма самонадеяност в личните сили, благосклонност и повече оптимизъм.

Водолей
Някои от вас ще получат придобивки от целенасочени комерчески дейности. Определена част от бюджета ви може да бъде изхарчена за придобиване на красиви движимости, увеселения, развлечения, а може да се стигне и до преразход на персоналния ви капитал.

Риби
Днес е удобен ден да построите проектите си за бъдещето. Лошите мисли са разкош, който не можете да си позволите. Възможно е да получите доста скъп съвет макар вашата деловитост и смелите ви решения и би трябвало да се вслушате в него.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР