Овен Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните

...
Овен Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните
Коментари Харесай

Вижте своя хороскоп за почивния ден и разберете какво Ви очаква

Овен
Бъдете подготвени на това, Вашите достижения, както и привичните Ви способи на работа, да бъдат подложени на подозрения. Този ден ще изисква от Вас умеене умерено да приемате рецензия, да зашитавате своята позиция с добре измислени причини, да анализирате непознатите неточности, както и да си вършиме от всичко това верни заключения. От позиция на персоналните връзки, денят се подрежда напълно сполучливо и Ви дава опция да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сърпрайзи, а не са изключени и непредвидени любовни самопризнания, редом с забавни запознанства.

Телец
Това е напълно явно, само че може да се повтори още един път: над връзките би трябвало да се работи. Възможно е и да знаете това, само че едни от най-важните за Вас връзки, са изгубили равновесие. Насочете вниманието си към оня човек, който съгласно Вас не Ви дава това, от което се нуждаете. Вместо да давате и взимате, напоследък единствено давате, а и Вие сте заслужили някакви старания от страна на този човек. Не му поставяйте ултиматуми - просто почакайте и вижте, ще поеме ли топката, откакто Вие я изпуснете....

Близнаци
През целия ден може да изпитвате някаква незадоволеност то това, което имате: от размера на жилищната повърхност, с която разполагате, от служебното си състояние или престижа, който имате в избрани среди. За страдание тъкмо в този момент не всичко, което имате, ще може да се извърши, та затова ще се наложи, да се успокоите. Някои Ваши очаквания може да се окажат безпредметни, или прекомерно истински. Освен това през днешния ден не е денят, когато Вашите очаквания ще се извършват сами по себе си. Ако в главата Ви се е появила хубава концепция, недейте да забравяте, че за реализацията и в живота, е нужна работа.

Рак
Желанието на вашия сътрудник през този ден ще бъде, да Ви удиви с нещо, което най-вероятно ще се получи. Само че какво ще бъде това учудване - прелестно или не напълно, за в този момент остава незнайно. Всичко ще зависи от съответната обстановка, и Вашето държание в този миг.

Лъв
През този ден може би би трябвало да предпочетете формалните контакти, осъществяване на професионалните отговорности и разискване на съществени теми( да вземем за пример взаимни с някого дълготрайни планове). Кратко делово пътешестване може да Ви донесе спомагателни неудобства. Успехът Ви ще зависи от Вашата просветеност, действеност и организираност, а също и от умеенето Ви да се държите правилно. Това не е оня ден, в който в непознат манастир да може да наложите собствен правилник. Не натрапвайте на останалите своите условия. Приемете като нужда предлагания от тях режим на другарство.

Дева
Вашата задача за през днешния ден е да планирате взаимния ви живот за месец напред. Да определите точната дата, от която Вашия обичан човек би трябвало да Ви обича още повече, е много мъчно, само че да решите по кое време дружно ще отидете на спектакъл, кино или галерия, е изцяло по силите ви. Само си запишете всичко, че другояче ще забравите.

Везни
Строгите ограничавания, които са Ви пречели напоследък, най-накрая ще изчезнат - или от самосебе си, или с нечия непозната помощ. Ще Ви останат доста свободно пространство и сила. Този ден моеже да се трансформира в каквото Ви е угодно, та по тази причина използвайте своето въображение и си намерете занятие, което ще Ви е по сърце. Най-сетне ще имате шир за маневри. Това ще Ви даде прелестния късмет да разширите своите хоризонти, и ще пуснете в живота си нови хора.

Скорпион
От сутринта Ви чака щастливо и оптимистично въодушевление, благотворителност в връзките към другите и социална известност. Времето е прелестно за прояви на музикална, художествена и сантиментална интензивност. Обществената Ви активност евентуално ще бъде обвързвана с вяра, философия о чужбина. Възможно е да се окаже вид за странствуване за наслаждение, или поради насърчаване на интерес към задграничен формат на изкуството.

Стрелец
Вашият обичан човек през днешния ден няма да има предпочитание да Ви пуска даже и за минъта да се отделяте от него. Затова раздялата Ви може да се забави толкоз, че гладко да премине в среднощна седянка, а по-късно и в обща закуска. Какво пък - постарайте се да извлечете от обстановката оптималното потребно и прелестно.

Козирог
Много удобен ден за другарство. Днес с обкръжаващите може да говорите безусловно за всичко, което Ви мине през главата - ще Ви схванат вярно. Личният Ви живот се трансформира към по-добро. Ако сте самотни, ще имате опция за забавни запознанства. Денят е доста подобаващ за посещаване на всемирски мероприятия.Ако си останете вкъщи, няма да скучаете. Весела комедия, мажорна музика или книга с благополучен край ще оказват помощ за основаване на положително въодушевление. Звездите са на Ваша страна.

Водолей
Днес с Вашия обичан човек ще има освен защо да поговорите, а и защо да помълчите. Това ще даде опция да поговорите с очите, ръцете и душите си. Постойте, въпреки и за няколко минути, безмълвно, и ще усетите какво умиротворяване ще усетите.

Риби
На Вашия обичан човек през днешния ден ще му бъде все едно, какво ще си помислите за това или това негово деяние и по тази причина за известно време той ще стане в действителност неконтролируем и неуправляем. Но пък в последна сметка той самичък си е стопанин, а и става дума преди всичко за неговия живот.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР