ОВЕН (21.03 – 19.04)На границата между март и април мнозина

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)На границата между март и април мнозина
Коментари Харесай

Хороскоп за 31 март – 6 април от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
На границата сред март и април мнозина са в приповдигнато въодушевление, за Цветница това е най-естествено. И въпреки всичко Овните да посветят повече грижи на делата си, в този момент има условия за другарство с повече хора, може би е пристигнал редът на някои по-отдавнашни взаимни планове. От Велика сряда обаче следва да проявявате повече самообладание, трудът ви няма да иде на вятъра, само че и облагите, и похвалите не идват елементарно, по-високите постове също. Петък подлага на строги инспекции партньорствата, не се изкушавайте от лесните победи в никоя област.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Напоследък не сте прекомерно поредни при осъществяване на настоятелен и персонални проекти, само че това ненапълно е извинително поради многото празнични мотиви на близки и познати. Телците най-малко режима и диетата си да не нарушават, нали им подсигуряват жизнеспособност, продуктивност. От Велики понеделник следва да сте най-дисциплинираните и в службата, няма по какъв начин да извинявате пропуските си с неточности на близките. Те да бъдат каквито си щат, а вие отделяйте повече време за асимилиране на познания и умения, в четвъртък и петък резултатите са явни.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Идващите 7 дни са напрегнати, ще ви поднесат и нежелани изненади. За много Близнаци основната задача е да решат финансовите проблеми, да обезпечат благосъстоянието вкъщи. Не е елементарно, а и макар празнуването на Цветница не забравяйте да проучите и уредите правно нещата. Във вторник и сряда поемате прекалено много задължения, само че дали сътрудници и шефове ще оценят старанията ви? Велики четвъртък и Разпети петък основават условия да оправите усложнените служебни каузи, не пилейте шанса, той няма да чака и не се повтаря безпределно.
РАК (21.06 – 21.07)
Вероятно е да купонясвате доста по Цветница, а май е по-разумно да отделите времето на най-близките, да се порадвате на хармонията вкъщи. С началото на Страстната седмица се обрисуват сложни настоятелен отговорности и въпреки че сте си обмислили изявите, може да не ви се получи напълно добре. Не се обвързвайте с сътрудници, в чийто професионализъм и уместност не сте сигурни. Раците от сряда са най-взискателни към своята активност и резултатът са ОК, въпреки че напредват по-бавно. С такт, отстъпки се реализира повече, овладейте упоритостите.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Иде Цветница, а май не сте в въодушевление. Дано Лъвовете употребяват празника да се видят с повече близки, да обсъдят свои и техни проблеми, хрумвания. Някои имат финансови грижи, само че и на другите не им е елементарно, дори може да им желаят помощ. Вие ще прецените, в този момент основната ви роля е да организирате екип или другари за работа, те имат проект, а вие - сила и опит. В сряда и четвъртък към този момент ще отслабите дисциплината. Все отново бъдете нащрек, има опасности и би трябвало да ги спестите на хората, които обичате. А ги обичате, и да ви основават кахъри...
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Другите почиват и купонясват, а вие имате куп задания и дори през уикенда ще работите неуморно. Девите са проведени и умели експерти, в този момент има още една причина – близки и познати чакат тяхната помощ, набелязали са си публично потребни начинания. Ще съумеете и с тях, на Велики понеделник предпочитате по-самостоятелни инициативи, от вторник пък обсъждате бъдещи планове. Набелязали сте много срещи и диалози, обаче би трябвало да свиете кръга на отдадените, делата ще вървят по-ефективно. Оправяте персонални неща.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
На границата на март и април вие си налагате повече ограничавания. Везните обичат празниците, обичат и да радват близки и познати. Така ще е и за тази Цветница, само че работата не чака... Знаете си отговорностите към дома и родата, евентуално мнозина би трябвало да потърсят и подобаващи сътрудници за свои планове. От понеделник ще действате по тези замисли, вторник изисква задълбочено да анализирате претекстовете на близките, сряда ви открива ненадейни шансове. До петък обаче основната задача е стабилизиране на приход и прогрес в кариерата.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Хубаво 7-дневие, а най-вече ви радва хармонията в близкия ви кръг. Доста Скорпиони имат амбициозни проекти за изява и облаги, само че преди всичко в този момент поставят празничните мотиви – за Цветница се събират с родственици, другари, познати. На маса постоянно ще говорите и за професионални проекти, другите са подготвени да вземат участие в реализацията, да услужат с нещо. Не споделяйте всички хрумвания, би трябвало да се пазите и от съперници, и от интриганти, а и някои замисли ще попромените. От сряда гоните по-висок пост и облаги, потвърден водач сте.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
През тези 7 дни е редно да намалите малко интензивността си в деловата сфера. Доста Стрелци имат положителни хрумвания за изява и облаги, обаче изискванията не са подобаващи за осъществяването им, от вторник пораждат непредвидени спънки. Второ, мнозина се управляват единствено от своите стремежи, това ще им сътвори още проблеми с финансите, от Велики понеделник се обрисуват и несъгласия с най-близки. Критични сте, спорите, само че това ще умори и отегчи вас, а другите ще се усещат потиснати, неразбрани. Такава победа не е победа, не ви би трябвало, нали.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Лазарова събота и Цветница откриват шансове за реализация на остарели ваши проекти за делова интензивност и облаги. Някои Козирози от дълго време мислят за такива промени в служебната сфера, в този момент малко изненадващи събития ще им припомнят – да уреждат тъкмо финанси и връзки, нещата ще стават малко по малко. През Страстната седмица ще заздравите връзките си с много сътрудници, авторитетни хора ще ви поддържат и с общи старания ще можете да разчистите редица пропуски и закъснения в работа. С такт прокарвате хрумвания и пред близки.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
През тези 7 дни от вас си зависи да не поемате доста задължения и да не се претоварвате. Група Водолеи желаят да пътуват и да се порадват на време за другарство с най-обичаните хора, нека приготвят нещата, както би трябвало. Иначе ще има спънки, изненади, с които ще се справите, само че за какво да си усложнявате живота? Още повече някои са толкоз влюбени... От Цветница имате мотиви да седнете на маса с сътрудници, другари, поговорете в детайли и за концепциите си за работа, подскажете им възможностите, които виждате вие, престиж сте в кръга си.
РИБИ (20.02 – 20.03)
И за вас 7-дневието е ведро, въпреки че деловите ви задания са много, а вие си добавяте и съществени домашни задължения. Рибите да упорстват в работата, от Велики понеделник би трябвало да поддържат по-равномерно движение, а и да бъдат безукорни при осъществяване на поръки на шефове, клиенти. Сега в екипа ви има интриги, злоба, само че вие помагате от сърце на обкръжението си, а и сте доста благоразумни в метода си на живот. Успехите ви ще радват най-близките, в края на интервала им покажете благодарността си за тяхната любов и поддръжка...
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР