ОВЕН (21.03 – 19.04)До четвъртък имате доста неясноти в работата,

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)До четвъртък имате доста неясноти в работата,
Коментари Харесай

Хороскоп 18-24.02: Водолеи и Козирози - с много задачи, Раци и Телци да овладяват припряността - Звезди

ОВЕН (21.03 – 19.04)
До четвъртък имате много неясноти в работата, това в допълнение усложнява дилемите ви. Овните усещат тежестта на деловите си отговорности до Месни заговезни, а след това може да се прибавят и куп финансови грижи. В понеделник планирайте тъкмо дилемите и техните периоди, във вторник някои се поддават на равнодушие, оправдават се с купонджийството на околните си. В сряда би трябвало да затегнете дисциплината, с цел да бъдат плодотворни общите старания. Даже да се държите на назад във времето в екипа си, трудът ви ще бъде оценен и заплатен.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Дано през 7-дневието да овладявате нетърпението си, другояче може да берете гняв. От Задушница Телците се двоумят с коя от няколко настоятелен благоприятни условия да се заловят, с цел да завоюват повече. В понеделник се настройвате прекомерно сериозно към близкия си кръг. В сряда ще се върнете към старите планове и ще останете удовлетворени от постъпленията, въпреки че работата е доста и надали е лека. Да, има още значими въпроси за изясняване, само че до петък не бързайте да говорите даже по тематики от персоналния живот. Ако има мотив за празнуване, не прекалявайте с нищо.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Периодът е динамичен, от събота сте подготвени да поемате още задължения, та да ви оценят по-високо. Близнаците да работят внимателно, в понеделник да не споделят настоятелен и персонални проблеми, не е време и да ги обясняват. Вторник отредете за околните, измежду тях ви е най-добре. В сряда се заемате с куп нови неща, уреждайте деликатно финансови и административни въпроси, с цел да разчитате и на по-стабилно съдействие. Задават се и други шансове за изява и доход, не ги пилейте с користни сметки или с усърдие на ужким.

РАК (21.06 – 21.07)
Динамичен интервал, а вие би трябвало да проявявате самообладание, да ловите подобаващи моменти за пробутване на концепциите си. В понеделник и вторник май преливате от сили и хрумвания, нека укрепите партньорствата за реализацията им. При много Раци обаче нещата са на косъм, подготвени са да се скарат дори с близки. Защо, те имат проблеми и следва да потърпите, не да им се месите. В сряда не говорете доста и за свои грижи, има неща, които е нужно да проучите, да приключите... Работата ви ще носи положителни резултати, в случай че избягвате разногласия, злословия и интриги.

продължава на стр. 2 

Страница на публикацията: 01
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР