овата 2021 г. ще е годината на Металния вол според

...
овата 2021 г. ще е годината на Металния вол според
Коментари Харесай

2021 г. е годината на Металния вол

овата 2021 година ще е годината на Металния вол съгласно китайския зодиак. Тя настава на 12 февруари 2021 година и продължава до 31 януари 2022 година

Волът е вторият знак от китайския зодиак. Според легендата Нефритеният император решил редът на зодиите да бъде съгласно това по какъв начин животните са се явили пред него. Волът щял да влезе пръв, само че Плъхът го помолил да го качи на гърба си и да го заведе. Когато стигнали до двореца, Плъхът скочил и се явил пръв пред императора, а Волът останал след него.

Волът се свързва със Земята , съгласно китайската традиция негови са часовете от един до три сутринта. Годината на Металния вол идва след годината на Металния плъх и ще бъде последвана от годината на Водния тигър.

Според китайския зодиак годината на Вола ще носи шанс и е идеално време да насочим вниманието си върху взаимоотношенията си с другите хора. Волът е работлив и твърдоглав. 2021 година ще е времето, в което работата и напъните ще бъдат възнаградени.

В годината на Вола ще изпитаме цялата тежест на отговорностите си . Ще е нужно да удвоим напъните си, с цел да реализираме мечтаното. През тази година съгласно зодиака не се чакат пагубни събития, тъй че може да се счита, че годината ще е подобаваща за икономическо възобновяване, за дълготрайни вложения.

Металният вол ще е подобаваща година и за въвеждане на ред в фамилния живот. Ако вкъщи царува мир, всичко се подрежда. През 2021 година всички проблеми ще се решат с дисциплинираност, с доста дисциплинираност.

Тъй като 2021 година е железна за втора поредна година, цветът ѝ е бялото . Другите цветове, които ще носят шанс в годината на Вола са жълто и зелено, които съгласно Фън Шуй притеглят триумфа и благополучието. Металните аксесоари ще усилят шанса.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР