Овъгленото тяло на възрастна жена е открито след пожар в

...
Овъгленото тяло на възрастна жена е открито след пожар в
Коментари Харесай

Трагедия! Откриха овъглен труп в изгоряла къща в Ломско

Овъгленото тяло на стара жена е намерено след пожар в къща в крайдунавското село Станево, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.
Трагедията е станала в края на предходната седмица в селцето с към 300 поданици на 17 км от Лом. За празниците в селото пристигнала дъщерята на 88-годишната Йорданка Ж., само че заварила дома обгърнат в дим. На мястото пристигнали огнеборци и се заели с гасенето на пламъците. След потушаването на пожара униформените разкрили стопанката изгоряла под една от падналите стени на къщата. Най-вероятно огънят е тръгнал от печка на твърдо гориво в стаята, считат криминалисти.
Преди дни старицата, която живеела сама, споделила, че има проблеми с комина и майстори ремонтирали димоотвода, описаха локални хора. Крайдунавското село запустява от години и тук-там цели улици са без жители, потънали в треви и шубраци.
Преди време пенсионер от селото бе открит паднал на двора и изяден от чакали, припомнят локални поданици.
По случая е формирано досъдебно произвеждане,което би трябвало дефинитивно да обясни аргументите за пожара и гибелта на бабата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР