OUKITEL показа флагманския смартфон U23 в средата на месец октомври,

...
OUKITEL показа флагманския смартфон U23 в средата на месец октомври,
Коментари Харесай

Флагманският смартфон OUKITEL U23 ще има прорез и градиентен цвят

OUKITEL сподели флагманския смарт телефон U23 в средата на месец октомври, а в този момент разбираме, че устройството ще излезе на пазара през ноември. U23 е хубав флагмански модел с качествени екран с разрез и преливащ цвят на корпуса. Също по този начин, това е един от дребното модели на компанията с безжично зареждане.

OUKITEL U23 е оборудван с огромен 6,18-инчов екран с резолюция 2246х1080 пиксела. Използва се Huaxing LCD екран, предпазен със закаленото стъкло Panda King. В съпоставяне с другите LCD екрани, Huaxing LCD предлага изображения с по-висока подробност и висока действителност на цветовете. По този метод, всички фотоси, видеа и разнообразни изображения наподобява по-реалистично и по-добре. Нещо повече, OUKITEL е избрал закаленото стъкло Panda King, което е по-твърдо от стъклото Asahi, само че по-издръжливо и обезпечава по-добра отбрана. Според производителя, стъклото Panda King стартира всеобщо да се употребява и в редица други смарт телефони с висока отбрана от неподходящите външни въздействия.



Освен с прореза на предния панел, U23 има прелъстителен дизайн и на гърба. Подобно на пурпурната версия на Huawei P20 с преливащ цвят на задния панел, U23 предлага по-сложен и хубав градиентен цвят, реализиран благодарение на десетки комплицирани галванични процеси. U23 несъмнено радва окото със своя градиентен цвят, да не приказваме за мощната SoC Helio P23 и 6-те GB оперативна памет.

OUKITEL U23 ще се продава с 3500 mAh батерия, задоволителна за през целия ден интензивно потребление. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 8.1 Oreo. В комплекта е сложено бързо 5V/2A зарядно, а телефонът поддържа и 10 W безжично зареждане.



OUKITEL U23 към момента не е включен в каталозите на формалния уеб уебсайт компанията, само че OUKITEL предложи видео, добре показващо външния тип на новия смарт телефон.



Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР