Отвратен и разочарован от политическата и икономическата ситуация у нас,

...
Отвратен и разочарован от политическата и икономическата ситуация у нас,
Коментари Харесай

Зуека си призна: Ето къде живее

Отвратен и отчаян от политическата и икономическата обстановка у нас, той взе сложното решение да търси щастието си в Испания. Близо 60-годишният любим от дребния екран предприе радикалната стъпка в името на новото си семейство. Зуека желае да обезпечи по-добро бъдеще за второто си дете – сина Стефан. В края на годината той даде малко изявление по интернет в „ Тази събота “ по Би Ти Ви. Той призна, че е удовлетворен от решението и се оправя добре с акомодацията към испанския метод на живот. Откакто е на Иберийския полуостров, Васил Василев -Зуека се отдаде на своя живописен гений и загърби сцената и телевизионния екран.

Той рисува по през целия ден и към този момент провежда няколко изложения у нас, които провокираха интерес. Мълвата твърди, че и продажбите на творбите му не са по никакъв начин зле. Цените на някои картини са много високи за нашия стандарт, само че очевидно известността му кара колекционерите да бъркат надълбоко в джоба си. Пред Диана Любенова Зузи за първи път разкри и името на градчето, в което живее. По незнайни аргументи той месеци криеше точното си местоположение. Повод да показа е събитие, което настойчиво популяризира и чака с боязън в сърцето. Първата му галерия в Испания ще бъде открита на символичната дата 23.02.2023 година в градчето Алтеа, което е новият кей на семейство Василеви.
-->
Алтеа, или Белият град, е ситуиран на стотина километра южно от Валенсия на брега на Средиземно море. Очарова със старинната си архитектура и безгрижната атмосфера. Алтеа се намира в източната част на Испания. Регионът се назовава Коста Бланка и е прочут с пясъчните си плажове. По изключение обаче, тъкмо в Алтеа, брегът е стръмен и скалист. Този факт избавя града от превръщането му в следващия всеобщ курорт. Разбира се, в Алтеа не липсват туристи, само че те идват поради очарователната му остаряла част. Тя се извисява на рид над морето. Улиците са стръмни, тесни и най-вече пешеходни. Изкачването им си коства напъните, тъй като води до признака на Алтеа – храма със синия купол. От площада до църквата се открива красива панорама към морето. Околните улици са цялостни с магазини за сувенири и заведения за хранене. Всички са направени по този начин, че да подчертават върху локалната архитектура, кулинария и занаяти. Градчето има към 24 000 поданици, написа вестник " Златна възраст ".

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР