Отворен е конкурсът за набиране на участници в Инициативата за

...
Отворен е конкурсът за набиране на участници в Инициативата за
Коментари Харесай

ФРГИ търси новите граждански лидери

Отворен е състезанието за набиране на участници в Инициативата за създаване на бъдещо потомство цивилен водачи на Фондация „ Работилница за цивилен начинания “ (ФРГИ).

Инициативата ще поддържа развиването на 60 нови водачи на цивилен организации, в идващите 6 години. Участниците в плана ще получат достъп до образования и следваща поддръжка от ментори, които са одобрени водачи на национални организации (НПО), публицисти, експерти по маркетинг и обществени връзки, фъндрейзъри и прависти.

Конкурсът е ориентиран към представители на цивилен организации на възраст до 35 години и с опит сред 1 и 3 години в гражданска организация. Участието в него става посредством изпращане на нужния пакет документи за кандидатстване на електронен адрес: [email protected] в период до 15 март 2019 година Подробни инструкции за кандидатстване, вижте тук.

Участниците в образованието ще бъдат определени от екипа на ФРГИ въз основа на следните критерии: сходство с формалните условия, оценка на мотивацията за развиване в бранша и преференция - в случай че претендентът владее британски език, има опит в ръководството на планове и е представител на Неправителствени организации от необлагодетелстван географски райони/или Неправителствени организации, основано от представители на уязвими групи.

Кандидатите ще бъдат осведомени за резултатите от състезанието до 22 април 2019 година

Кандидатствай

Инициативата е в отговор на все по-нарастващите провокации към представителите на гражданските организации. Ако към момента не сте решили дали да се включите, вижте още три аргументи тук.

Проектът „ Инициатива за създаване на бъдещо потомство цивилен водачи “ се осъществя от Фондация „ Работилница за цивилен начинания “ (ФРГИ) с финансовата поддръжка на Фонд Активни жители България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ФМ на ЕИП) 2014–2021 година, финансиран от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР