Отваряш хладилника: празен. Обаче по навик го отваряш пак и

...
Отваряш хладилника: празен. Обаче по навик го отваряш пак и
Коментари Харесай

Как се прави здраво тяло?

Отваряш хладилника: празен. Обаче по табиет го отваряш отново и отново, като че ли идващия път ще има нещо. Но по какъв начин, щом не е зареден? „ Празно “ и „ гладно “ остава и тялото ни, когато му липсват субстанции от първа нужда. Само дето няма по какъв начин да отворим и да проверим.

До по кое време ще вървим „ гладни “?

Тялото дълго ще мълчи, въпреки да го мъчи недохранване. Но скоро, щом се сринем изцяло, ще стартираме да търсим под вола теле (някаква болест), а диагнозата най-често ще е напълно елементарна – „ неналичия “.

Уви, метода ни на живот и еднообразното хранене по никакъв начин не ни оказват помощ. Очевидно би трябвало нещо в действителност работещо да се намеси и то такова, че организмът да го разпознае като „ свое “ и да не го изхвърли прекомерно бързо. Това значи две неща: 1 - да е елементарно за асимилиране, с цел да не мъчим тялото и 2 - да е „ живо “, също като него.

Добрата вест е, че екип от френски учени към този момент са се досетили за потребността от сходна поддръжка. Тяхната друга разработка, наречена LiveVitamins (Живи витамини), в три стъпки съумява да „ направи “ от сринатото тяло още веднъж крепко:

Здраво тяло: Стъпка 1: „ Зареждане “

. Изтощението и заболяванията не идват инцидентно - неналичието на значими субстанции срутва на своя глава.

Как наподобява ледник с 22 продукта? Пълен. Точно толкоз са витамините и минералите в LiveVitamins, освен това не от първа, а от жизненоважна нужда. Както не можем без самун да вземем за пример, по този начин тялото не може без витамините С, А, D3 и Е. Както олиото е незаменимо в кухнята, такива са за организма и витамините от група В (B1,B2, B3, B5, B6, B9, B12). Не можем без яйца, мляко и сирене – същото е и с минералите: цели 10 от най-важните са поместени в LiveVitamins.

А комфортното „ зареждане “ е различен скъп бонус – все едно да отидеш в магазина и без да губиш време в избиране на артикули, непосредствено да вземеш авансово приготвена зя теб кошница, цялостна с най-предпочитаните артикули на твоето семейството. По сходен метод, осигурявайки едновременно нужните скъпи субстанции в комфортна капсула за всекидневен банкет, тялото към този момент не стои „ гладно “ нито ден.

Здраво тяло: Стъпка 2: „ Техническа редовност “

За да не стоим гладни, не е задоволително единствено да си зареждаме хладилника. Трябва той да работи. В противоположен случай до дни всичката храна ще отиде на боклука.

Същото е с витамините и минералите – тялото бързо ще ги изхвърли, в случай че не „ работят “, т.е. са в несъответствуваща форма, с цел да бъдат пълноценно усвоени. По сходен метод праховите или разтворими във вода форми постоянно минават и отпътуват през организма без той изобщо да се „ усети “.

LiveVitamins работи друго. Благодарение на отличителната си технологията (LICAPS™), скъпите субстанции са авансово разтворени в масло, което разрешава витамините и минералите да останат в тялото оптимално дълго време и да се всмукват качествено, вместо да отидат на боклука.

Здраво тяло: Стъпка 3: „ Удължен период на валидност “

Като зареден и добре работещ ледник, тялото ни към този момент е цялостно догоре с „ прясна храна “. За да останат витамините и минералите допустимо най-дълго време „ пресни “, разработчиците на LiveVitamins стигат по-напред от всички останали с още една стъпка. Те съумяват да разтворят потребните субстанции без да ограбват „ живостта “ им, като не ги обработват термично. След това затварят сместа херметически в специфична капсула. Това разрешава скъпите съставки да останат изцяло дейни и жизнеспособни, с цел да могат да си свършат работата – да изхранят всяка клетка.

Ползите от това пълноценно „ хранене “ непосредствено се отразяват на здравето. Постепенно обособените органи заработват с лекост, общата ни сила се покачва, а това стартира да проличава и извън. Скоро подозренията дали сме заболели от това или друго отшумяват, тъй като тялото към този момент разполага с нужния му запас единствено да се поддържа.

.
Можете да откриете Live Vitamins в най-близката аптека до вас.

Източник:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР