Оттук нататък единствената задача на партиите е да излъчат редовно

...
Оттук нататък единствената задача на партиите е да излъчат редовно
Коментари Харесай

Политолог: Чухме как държавният глава заяви официално пред цялата нация, че не иска да има редовно правите...

Оттук нататък единствената задача на партиите е да излъчат постоянно държавно управление, без значение от компромисите. Това сподели пред БНР политологът доц. Светослав Малинов, някогашен евродепутат, политик от ДСБ. 

 

И дефинира като " противен миг в българската демократична история " метода, по който Румен Радев е връчил мандата. 

 

" Очаквам възобновяване на договарянията и постоянен кабинет до три дни. Това е обстановка, която повече не трябва да се отсрочва. Много неприятен знак за Европа е словото на президента. Това ще провокира съществено разтърсване в репутацията. Освен това той съобщи, че не желае да му се пипат службите. Това е доста дълго премисляно слово ", уточни доц. Малинов.

 

По думите му " би било демонстрация на невероятна надменност ", в случай че не се създадат промени в проектокабинета " Денков ". 

 

" Всичко би трябвало да се отвори за нови договаряния. Отговорността на ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС неимоверно набъбна пред техните гласоподаватели. Президентът играе против това болшинство български жители... Провокацията на президента е разкодирана и ще се работи съгласно новата конюнктура. Нямам подозрение, че ще бъде излъчено държавно управление ". 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР