Оттогава чаровникът не е имал друга връзка и като че

...
Оттогава чаровникът не е имал друга връзка и като че
Коментари Харесай

Как Мариан Кюрпанов спечели $ 1 милион с един замах

Оттогава чаровникът не е имал друга връзка и сякаш няма време да се занимава с дами. „ Аз и свободно време?! В момента работя като брокер, фотографирам се в реклами и фотосесии, няма и минута, в която да бездействам”, безапелационен е Кюрпанов.

Преди да се залюби с русокоската Емили, Мариан не обичаше да приказва за персоналния си живот. Тя бе и първата жена, която той е показвал в обществената мрежа като своя половинка. Останалите си приятелки постоянно е държал в сянка, а това пък е пораждало редица клюки по негов адрес. В светските среди от много време циркулира клюката, че хубавецът си пада и по мъже, само че той постоянно е гледал с подигравка на тях и не се е интересувал от мнението на зложелателите, писа „ Уикенд “.

Говори се, че връзката на Кюрпанов и сексапилната инструкторка по пилатес се разпаднала, тъй като не съумели да напаснат графиците си. Той постоянно пътува по работа и признава, че заради тази причина му е доста мъчно да задържи жена в живота си за дълго.

В момента Мариан се устоя главно с продажба на недвижими парцели, само че в никакъв случай не отхвърля фешън задължения, в случай че реши, че си заслужават и хонорарът е задоволително висок. Той предлага първокласни домове на заможни клиенти в Манхатън, а най-скъпата му договорка е за 51 млн $. От нея съумял да вземе полагащия му се комисион от 2%, което е над 1 милион $ – сума, задоволителна да подсигури бъдещето му за години напред.

Чарът и бизнес уменията, които придобил през последната години, доста му помагали в сполучливото сключване на контракти. Комисионните пък му стигали да поддържа висок стандарт на живот в Съединени американски щати и да обикаля света.

„ Боря се да оцеля в среда на жестока конкуренция, тъй като единствено в един регион на Ню Йорк като Манхатън работят 95 000 брокера като мен. Правят се доста пари, в случай че има покупко-продажби, само че от време на време може и 3-4 месеца да не продадеш нищо. Е, аз не се окайвам – добре ми върви. Трудно е, само че когато човек има хъс и предпочитание да се развива, всичко е постижимо”, споделя Кюрпанов.

Топмоделът твърди, че не страда от неналичието на жена до себе си, въпреки че към този момент гони 40-те и съгласно околните му e време да се задоми. Той избира да се посвети на кариерата си, а за другото ще се остави в ръцете на ориста. „ Ако ми е писано да срещна подобаващата половинка, то ще се случи. Не диря връзка непременно, и по този начин се усещам добре”, безапелационен е Кюрпанов.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР