Оттеглянето на Серина Уилямс от професионалния тенис може и да

...
Оттеглянето на Серина Уилямс от професионалния тенис може и да
Коментари Харесай

Серина Уилямс се завръща на корта

Оттеглянето на Серина Уилямс от професионалния тенис може и да не продължи дълго. Американката съобщи в сряда, че може би има какво още да направи в забележителната си кариера и уточни за образец куотърбека Том Брейди, чието " пенсиониране " от американския футбол тази пролет не продължи и два месеца.

" Не че нещо, само че мисля, че Том Брейди стартира доста готин тренд ", съобщи Уилямс в изявление за " Добро утро, Америка " по АВС. По-рано тя направи сходен коментар в гостуването си на Джими Фалън във вечерното шоу на NBC.

Брейди, който като Уилямс е може би най-хубавият за всички времена в спорта си, се отдръпна от НФЛ през февруари, само че анулира решението си единствено шест седмици по-късно и стартира сезона в НФЛ с Тампа Бей.

Уилямс разгласи решението си да се откаже от тениса през предишния месец и макар че не посочи след кой шампионат ще го направи, тя бе изпратена от почитателите по прочувствен метод на откритото състезание на Съединени американски щати. Това се случи единствено преди 12 дни.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР