Оттеглих се защото нямаше как да допринеса към пътната безопасност.

...
Оттеглих се защото нямаше как да допринеса към пътната безопасност.
Коментари Харесай

Димитър Илиев: Подадох оставка защото нямаше как да допринеса към пътната безопасност

Оттеглих се тъй като нямаше по какъв начин да допринеса към пътната сигурност. Има отчаяние в мен, че се трансформирам в съизвършител в едно безхаберие. Сблъскахме се с огромна опозиция от страна на институциите даже за дребни неща, които биха подобрили сигурността. На множеството места се изяснява по какъв начин няма да стане. В един миг взех решение да допускам. Това разяснява за " Твоят ден " по NOVA NEWS Димитър Илиев, който подаде оставка от длъжността заместник-председател на Държавна организация „ Безопасност на придвижването по пътищата “.

По думите му има знакови места, където се знае, че стават тежки произшествия, само че не се вземат ограничения. " Има голямо отвращение от страна на институциите да вземат решение проблемите. Знаково беше отношението на АПИ. Моля се да измием мантинелите, да надигнем знаци. Това е загуба на време ", счита той.

Според него най-дразнещо е, че най-елементарните неща - оправяне на знак или мантинела, е отнемало месеци. " В пътната сигурност корупцията убива. Пътища, които още не са издигнати, стартират да се ремонтират. Много се колебая в миналото да работя още веднъж в държавна администрация ", уточни Илиев. И посочи, че Политическа партия са хора с морал и ценностна система, която съответствува с неговата.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР