Оттеглих се от активния политически живот спокоен и чист пред

...
Оттеглих се от активния политически живот спокоен и чист пред
Коментари Харесай

Валери Симеонов с „дисекция” на Радев и Борисов, изживяващи се като днешните бащици на народа

Оттеглих се от дейния политически живот спокоен и чист пред съвестта си, работех задоволително за държавността, през днешния ден към този момент го няма същинския национализъм, споделя Симеонов

Създателят на телевизия „ СКАТ ” и двете патриотични партии „ АТАКА ” и НФСБ, някогашният редседател на ОбСъвет в Бургас, който стана и вицепремиер на страната през 2017 година, завършвайки мандата на държавното управление на ГЕРБ с Обединени патриоти като зам.-председател на Народно събрание – Валери Симеонов гостува на „ Ф-студио ” в решаващите за страната последни часове преди президентът Румен Радев да връчи третия мандат в опит да се сформира държавно управление.

И към този миг не е дефинитивно ясно къде ще се спре рулетката на президента – при Демократична България, Българска социалистическа партия или Български напредък.

За първи път, индивидът, който напусна през 1990 година Стан-300 на металургичния комбинат в Дебелт, с цел да сътвори бизнес, сплотяващ стотици хора в разнообразни градове на ТВ „ СКАТ ”, а след това да поеме всички опасности, с цел да промени живота не са мо в община Бургас, само че и в Р България, дава толкоз дълго изявление пред медия.

Той се връща години обратно, с цел да стигне своя разбор до дословна дисекция на явлението, състоящо се от два най-важни за народа фактора през днешния ден – оформилите се като бащици Румен Радев и Бойко Борисов. Ще има ли борба сред тях двамата за превъзходство, дава ли си сметка въобще Бойко Борисов, че на процедура от 4 години насам е свален от политическата сцена, какво ще се случи с България, в случай че се осъществен проектите на Радев - еднолично да ръководи страната оттук насетне?

И за какво през септември м.г. Валери Симеонов подписа брак с дамата, която го следваше през всичките му най-тежки последни 4 години от живота му, до момента в който бе в политиката.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР