Отстраняването на главния секретар на МВР Живко Коцев е стъпка

...
Отстраняването на главния секретар на МВР Живко Коцев е стъпка
Коментари Харесай

Георги Георгиев: В началото ПП-ДБ си късаха ризите да защитават Живко Коцев, сега са много обрани

„ Отстраняването на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев е стъпка в посока на това да се разплетат всички зависимости. Всеки ден излизат нови данни за нарушаване на закона. Виждаме особеното държание на ПП-ДБ – първоначално си „ късаха ризите ” да го пазят, в този момент са доста по-обрани ”. Това съобщи зам.-председателят на Столичния общински съвет от ГЕРБ Георги Георгиев в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов ” по NOVA NEWS. Думите му са след абсурда с някогашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев и оповестените в публичното пространство фотоси, на които той е сниман с хора, задържани по обвиняване за контрабанда.

 

Според него този скандал ще се отрази в доверието на гласоподавателите и ще се отрази на изборната интензивност.

 

Според зам.-председателя на Общинския съвет в София смяната на кредитора на „ Топлофикация-София ”. Един лев от отговорностите на „ Топлофикация-София ” не се погасява, а си вземат решение кашата, която забъркаха в енергетиката, в това число източвайки фонда за енергийна сигурност, изясни Георгиев.

 

По думите му общината има явен проект за топлинното сдружение – създаване на нови мощности посредством привличане на интернационален вложител. Дружеството да печели посредством производството на електрическа енергия, изясни Георги Георгиев.

 

Относно абсурда със завода за отпадък в София, той сподели, че се заравят материали, които могат да бъдат употребявани за преработване. „ Депото се запълва доста по-бързо по тази причина, че заравят готово RDF гориво, за което има контракти да се изгаря в заводите за цимент надалеч от София ”, добави Георгиев.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР