Отстрани изглежда, че Дженифър Анистън има всичко, за което може

...
Отстрани изглежда, че Дженифър Анистън има всичко, за което може
Коментари Харесай

Тъжен бездетен човек: Трагедиите в живота на Дженифър Анистън

Отстрани наподобява, че Дженифър Анистън има всичко, за което може да мечтае. Една от най-известните актриси в света е красива, известна и богата. Но макар че е ослепителен образец за всички тези качества, историята ѝ не постоянно е била щастлива. Когато се вгледате по-дълбоко, предишното на Анистън е много трагично и ще научите, че на звездата не са ѝ непознати неуспехите. Въпреки това, тя е издръжлива и продължава напред, даже откакто се снима в четири провалени телевизионни излъчвания, преди да стане част от сериала " Приятели ", който ѝ носи международна популярност.   

Анистън процъфтява в шоубизнеса към този момент към 40 години, само че какво да кажем за тъжните моменти в живота ѝ, за които никой не приказва?  

Част от нейните страхове се дължат на случай в детството 

Анистън в никакъв случай не е могла да задържи дъха си под вода. Когато била на пет тя управлявала триколка, която не е съумяла да овладее и се озовала в басейн. 

Потъвайки на дъното, един от братята ѝ избавя живота ѝ и я изважда, само че контузията остава с нея. Най-тежката ѝ роля до момента е във кино лентата “Cake ” от 2014 година Заради фотосите и се постанова да се подложи на водна терапия. 

": Jennifer Aniston has a real fear of [blank] " going under water.
— Nancy M (@Nanabiteme3)
Като дете се е чувствала несигурна 

Колкото и страховит да е животът ѝ като възрастен, детството ѝ било изпълнено с проблеми сред родителите ѝ. Тя разказва, че постоянно е виждала родителите си да се държат враждебно един към различен. Тя се заклева да счупи модела и да не повтаря държанието на родителите си в личния си живот, написа Her Beauty. 

Jennifer Aniston reconciles with father after he abandoned her as a child
— Middle-East & Pakistan Times of News (@MiddleEastTon)
Травматичният бракоразвод на родителите ѝ се отразява на любовния ѝ живот 

Когато е единствено на девет години, Анистън се връща от рожден ден на другар и открива, че татко ѝ ги е напуснал. Майка ѝ оповестява това незабавно, вместо да я настани и да я приготви за диалога. Внезапното овакантяване на татко ѝ било травматично за Анистън, която трябвало да живее и с обстоятелството, че той към този момент имал нова връзка. 

Jennifer Aniston's mother Nancy Dow has passed away at age 79:
— E! News (@enews)
Майка ѝ постоянно я е осъждала   

Майката на Анистън, Нанси Дау, поставяла високи условия към щерка си и постоянно се е фокусирала върху външния ѝ тип. Освен това тя имала експлозивен темперамент и била склонна да се наскърбява за най-незначителни неща.   

deepest thanks to the real mvps nancy dow and john aniston for creating the queen herself jennifer aniston on this day
— lindsay
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР