Отстраненият кмет на „Младост” в София Десислава Иванчева е издигната

...
Отстраненият кмет на „Младост” в София Десислава Иванчева е издигната
Коментари Харесай

Инициативен комитет издигна Десислава Иванчева за евродепутат

Отстраненият кмет на „ Младост” в София Десислава Иванчева е издигната за евродепутат от предприемчив комитет, който през днешния ден се е записал в ЦИК. Това заяви Десислава Иванчева, съобщи БГНЕС.
И Иванчева и заместничката й Биляна Петрова ще вземат участие в кметските избори. Ако Иванчева стане евродепутат, Биляна Петрова ще се кандидатира за кмет на „ Младост”, оповестиха още Иванчева и Петрова.
Пред Actualno.com в средата на март Десислава Иванчева показа, че единственият метод да бъде преборено партийното статукво е да стигнеш до законодателната власт. Тогава тя сподели и че би се борила да сътвори лична партия, формирана от хора, които не са били свързвани със сегашните огромни партии.
По-рано денем през днешния ден някогашният кмет на регион " Младост " Петко Дюлгеров , който е един от обвинените по делото " Десислава Иванчева " (за рушвет в изключително огромни размери), разгласи пред Специализирания углавен съд, че се отхвърля от всички показания, дадени пред служебния бранител. Става въпрос за показанията, че Иванчева и Биляна Петрова са желали рушвет. Обвиняемият сподели и, че показанията са дадени под напън от Антикорупционната комисия (КПКОНПИ) пред служебния бранител, само че не разясни нищо друго.
Дюлгеров е апетитен от обвиняването като медиаторът, свързал строителния бизнесмен Александър Ваклин и Иванчева за предоставяне на подкупа. В течение на развиване на историята и Иванчева, и съдената дружно с нея нейна заместничка Биляна Петрова, показаха подозрения, че Дюлгеров може да работи като " оръдие " на прокуратурата в техен ущърб.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР