Отскоро Ким Кардашиян е необвързана. Последното обаче не й пречи

...
Отскоро Ким Кардашиян е необвързана. Последното обаче не й пречи
Коментари Харесай

Готова ли е Ким Кардашиян за нова връзка

Отскоро Ким Кардашиян е необвързана. Последното обаче не й пречи (поне съгласно слуховете) да е към този момент подготвена за нова обич, само че и да не желае да бърза.

След раздялата ѝ с Пийт Дейвидсън, източници на Hollywood Life разкриват детайлности за това по какъв начин би изглеждала бъдещата връзка на риалити звездата и какво в действителност търси тя в връзките си мъжа.

" В момента тя не желае да се обвързва съществено. Чувствата ѝ към Пит бяха толкоз мощни, само че в този момент тя знае, че е била водена от сласт, а не от обич. Любовта лишава време и сега Ким няма време да влага в нещо съществено ", споделя вътрешен човек.

Според същите източници Ким Кардашиян е разговаряла с някогашния си съпруг Кание Уест за метода, по който се е отнесъл с Дейвидсън. И се надява рапърът да уважа идващия ѝ сътрудник.

" Това, което той направи на Пит, беше излишно и макар че има своите опасения, тя няма да разреши на Кание да управлява живота ѝ. В момента Ким не излиза на срещи, само че може и да се случи да се обвърже. Това няма да е решение, което ще вземе елементарно. "

Според източник на E!News, Кардашиян е подготвена за срещи, само че би трябвало да е с мъж, който схваща живота ѝ и почита свободата ѝ. Също по този начин търси някой по-възрастен човек до себе си, след 13-годишната си разлика с известния комик.

Ким има доста благоприятни условия и всички нейни другари непрестанно се пробват " да нагласят нещата ", добавя източникът.

Това не е първият път, когато се загатва, че възрастта се оказва спънка за връзката на Ким Кардашиян. Човек на Page Six разкрива, че Пийт (28 г.) и Ким (41 г.) са на доста разнообразни стадии от живота си.

" Пийт е изцяло импровизиран и емоционален. Той желае тя незабавно да хване полет до Ню Йорк и да отиде при него, или където и да е той сега... само че Ким има четири деца и не е толкоз елементарно. Тя би трябвало да се концентрира върху децата си. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР