Оценявам думите, който Бойко Борисов каза за Възраждане, за мен

...
Оценявам думите, който Бойко Борисов каза за Възраждане, за мен
Коментари Харесай

За Костадинов Борисов е ''един от най-добрите политици в България''

Оценявам думите, който Бойко Борисов сподели за " Възраждане ", за мен и за политиката, която ние водим. И няма по какъв начин да не отбележа, че този човек е с доста положителни политически качества, един от най-хубавите политици в България сега във връзка с практиката си през последните години. Това съобщи ръководителят на " Възраждане " Костадин Костадинов на конференция в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция.

Борисов доста добре вижда против какво е изправен и явно се пробва някак си да балансира. И тази негова балансировка обаче изигра неприятна смешка предходната седмица, тъй като видяхме какво се случи - във вторник направи задатък към претендента на Българска социалистическа партия, като съобщи " избирам повече държавна благосъстоятелност, в сравнение с Държавна сигурност ", след което обаче внезапно в петък се появи и ни в чеп, ни в ръкав сподели, че поддържа Терзиев, изнасилвайки партията. Все едно гледах възпитаник, който е от заловен от учителя си да пуши в тоалетната в учебно заведение. Изглеждаше доста, доста изтерзан този човек. Подозирам, че някой му е споделил какво да каже, разяснява Костадинов.

В неделя, деня на балотажа, Борисов съобщи в Пловдив: " Костадинов си води извънредно мощна политика. И тя е повече към крайнодесните партии в Европа, като " Алтернатива за Германия ", като във Франция, в Италия. Ние с Политическа партия и Демократична България не знаем какво вършим. Другите знаят към този момент какво вършат ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР