Отсечката от Белица до Семково е в тежко състояние, а

...
Отсечката от Белица до Семково е в тежко състояние, а
Коментари Харесай

Повече от две години се бави ремонтът на пътя за Семково

Отсечката от Белица до Семково е в тежко положение, а поради изобилните превалявания пред последните дни, ситуацията става все по-сериозно. Лошата инфраструктура е причина туристите да не се връщат в Семково макар красивата природа и локалните забележителности.

Процедурата по желание на реализатор на ремонтните действия е завършила преди две години. Ремонтът обаче към момента не може да стартира поради правосъдни процедури.
Радослав Ревански - кмет на община Белица: За страдание, сме в сагата с обжалванията с една компания, която ни пречи. Да се надяваме до два-три месеца да приключат тези обжалвания, с цел да можем да го асфалтираме.
Разстоянието от Белица до курорта Семково е 15 км. Пътят на 90% е посипан с дупки.

Ако обжалванията продължат се чака ремонтът на пътя да стартира най-късно при започване на идната година, добави кметът.

Кметът Радослав Ревански сподели, че ще бъдат възобновени указателните табели и маркировката на екопътеките./ Българска национална телевизия

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР