Отсъстващ съдебен заседател наложи днешното дело срещу Станимир Рагевски да

...
Отсъстващ съдебен заседател наложи днешното дело срещу Станимир Рагевски да
Коментари Харесай

Рагевски замесил строителни работници в случая с убийството на Теодора

Отсъстващ правосъден заседател наложи днешното дело против Станимир Рагевски да се отсрочи за идващите дни. Подсъдимият е с обвиняване за две умишлени убийства, за владеене на нелегално оръжие, муниции към него и наркотични субстанции за разпространяване.

Двама от призованите очевидци през днешния ден Кольо Георгиев и Тодор Огнянов си спомнят, че до момента в който разкопават тротоар, с цел да бъдат положени кабели на електропреносното сдружение в Бургас се били извикани от Рагевски с цел да смъкват бидон от отсрещна кооперация. Срещу тази услуга упрекнатият в двете умишлени убийства им е дал 20 лв.. 

„ Ние двамата сме свалили бидона, в който по-късно разбрахме, че е имало мъртвец. Въобще не го познаваме този човек, той е обвиняем в този момент, по време на разпитите разбрахме какво е направил и по тази причина сме призовани като очевидци. 
Временно бях в Гърция, бях напуснал работа, в този момент получих призовка и ни извикаха в съда през днешния ден.
Не сме знаели, че пренасяме мъртъв човек. Трябваше да свалим бидона няколко метра по-надолу до магазин, който е работил преди този момент за продажба на плодове и зеленчуци. Помещението беше свободно, оставихме бидона пред вратата “, споделиха двамата очевидци. 

Станимир Рагевски е обвиняем за умишлените убийства на брокерката на недвижими парцели Теодора Бахлова на 29 октомври 2020-та година, на строителния служащ Юмер Мехмед на 4 август 2021-ва, за това, че при двете убийства е употребявал нелегално притежаван револвер Макаров със заличени номера и боеприса към него. Освен това е имал и наркотични субстанции, за разпространяване - коноп и кокаин, осведоми БНР. Заседанието в Окръжния съд е планувано за на следващия ден в 10:00 часа. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР