Отрядът на руски шаман Александър Габишев обяви за саморазтурването си,

...
Отрядът на руски шаман Александър Габишев обяви за саморазтурването си,
Коментари Харесай

Учтиви хора разтуриха отряда на антипутинския шаман

Отрядът на съветски шаман Александър Габишев разгласи за саморазтурването си, съобщи РИА новости.

Привърженик на езическия духовник е разказал по какъв начин след задържането на техния водач в бивака им са се появили мъже, облечени в черно. "Тези "учтиви хора " ни откараха в полицейско ръководство в село Слюдовка (на границата сред източните Иркутска област и Република Бурятия). Там ни бе обяснено, че сме тръгнали против системата. Ако не се откажем от нашето начинание, ние ще усложним ситуацията на водача си и ще ни бъдат повдигнати обвинявания в тероризъм. Дадоха ни ултиматум да се разпуснем до 7 часа (българско време). Ние към този момент не съществуваме ", е показал участник в придвижването, нарекъл се Алексей.

Габишев бе почнал поход към Москва, с цел да изгони по думите му демона от Кремъл – Владимир Путин. Шаманът е бил задържан и изпратен в психиатрия.

"Учтиви хора " е термин, навлязъл в медиите с началото на спора сред Киев и проруските сепаратисти в Източна Украйна (2014 г.). С тези думи са се означавали военни на Москва без опознавателни знаци. По-късно "учтиви хора " се е популяризирал и върху работещи без униформа чиновници на силовите министерства и Федералната работа за сигурност.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР