Отровеното нежелание на Пауло Дибала да премине в Манчестър Юнайтед

...
Отровеното нежелание на Пауло Дибала да премине в Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Интер отново е в играта за Лукаку, но Юве има резервен план

Отровеното отвращение на Пауло Дибала да премине в Манчестър Юнайтед още веднъж изведе на напред във времето въпрса къде ще играе през новия сезон Ромелу Лукаку. Бегийският национал трябваше да бъде сменен с Дибала, само че аржентинецът провали договорката, като изиска прекомерно висока заплата от " Олд Трафорд ". Преди това Юнайтед и Ювентус бяха договорили прехвърлянето.

Сега на сцената още веднъж изллиза и Интер. " Нерадзурите " ще създадат един финален опит да се снабдят с Лукаку, който е цел №1 на Антонио Конте. Според журналиста Танкредо Палмиери от Интер ще предложат 75 млн. евро плюс още 5 млн. под формата на бонуси за 26-годишния таран. Предишната оферта на италианския клуб беше за 10 млн. по-малко и " алените дяволи " я отхвърлиха. Този път обаче договорката наподобява изцяло евентуална.

Снощи Конте още един път призна, че желае да има Лукаку в състава си, само че отхвърли да навлиза в детайлности към договарянията. Sky Sport Italia твърди, че откакто са разбрали за пропадането на размяната с Дибала, от Интер незабавно са се свързали с сътрудника на Лукаку Федерико Пасторело. Двете страни нямат доста време, заото трансферният прозорец за клубовете от Премиър лийг затваря на 9 август, а Юнайтед ще би трябвало да си обезпечи негов заместител.

Ювентус обаче също не е хвърлил бялата забрадка. " Бианконерите " държат да се подсилят с Лукаку и търсят вид за реализиране на договорката, друг от този с Дибала. Няколко източника от Италия и Англия са безапелационни, че управлението на торинския гранд е готово да предложи други футболисти като разменна монета. Един от тях е Марио Манджукич. Хърватинът към този момент е договорил персоналните си условия с Юнайтед - 6 млн. евро годишна заплата. Неговият трансфер може да стане факт без значение от изхода на договарянията за Лукаку.

Блес Матюиди също съставлява интерес за Манчестър Юнайтед. Той е податлив да напусне Юве, тъй като осъзнава, че след идването на Адриен Рабио и Аарън Рамзи, ще играе по рядко. От " Олд Трафорд " бяха набелязали и Жоао Кансело, само че той към този момент се разбра с градския им противник - Манчестър Сити. Дъглас Коща пък избира да остане в Ювентус и да се бори за мястото си при новия треньор Маурицио Сари.

Днес или на следващия ден сигурно ще има повече изясненост към това дали Лукаку ще заиграе в Серия " А ", или ще остане в Юнайтед. Неговото предпочитание е да напусне сегашния си клуб.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР