Отпадат ограниченията за брой фенове на двубоите от мачовете от

...
Отпадат ограниченията за брой фенове на двубоите от мачовете от
Коментари Харесай

Радост в Англия: Мачовете пред пълни стадиони през новия сез...

Отпадат рестриктивните мерки за брой почитатели на дуелите от мачовете от британското състезание. Премиерът Борис Джонсън разгласи, че от 19 юли стадионите на Острова ще могат да действат при цялостен потенциал, като това важи въобще за всевъзможни мероприятия - било то навън или закрито. Това значи, че новият сезон в Премиър лийг ще започва пред цялостни трибуни.

Отпада наложителното условие за съблюдаване на отдалеченост, както и за носене на маски. Все отново ще има рекомендации за слагане на маска, когато човек се намира измежду огромно скупчване на хора. По принцип на никое място няма да се изискват имунизационни паспорти или негативни проби за ковид. Дава се обаче опция на избрани уредници на събития да упорстват за такива, в случай че преценяват, че има потребност от нещо сходно.

Борис Джонсън: Страхотно показване за Англия, върнете футбола вкъщи

Англия е измежду страните с най-голям % на имунизирани против COVID-19 и здравни управляващи настояват, че заболеваемостта ще продължи да спада.

Все отново решението за цялото това обявено цялостно отваряне ще бъде ревизирано на 12 юли, като от голяма важност ще са резултатите от разпространяването на ковид в страната все още. Ако няма нещо притеснително, тотално разхлаване на ограниченията ще влезе в действие от оповестената към този момент дата 19 юли.

“Ще загърбим настоящите до момента рестрикции и ще дадем опция на хората сами да вършат своя осведомен избор за метода, по който да се оправят с вируса”, разгласи Борис Джонсън.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР