Отпадането на Германия още в групите на световното първенство в

...
Отпадането на Германия още в групите на световното първенство в
Коментари Харесай

Историческият резил на Германия зарадва Англия

 Историческо: Германия изненадващо отпадна от Мондиал 2018
Отпадането на Германия още в групите на международното състезание в Русия донесе тъга в страната, само че и доста наслада по планетата. Действащият международен първенец отстъпи сензационно с 0:2 пред Южна Корея и безславно пое пътя към родината си.

В Англия ликуват от този скръбен за немския футбол факт, защото Германия за първи път в историята си отпада още в групите. На Острова пресметнаха, че Англия за първи път от 1966 година насам се показва по-добре от маншафта на международни финали.

Най-смелите прогнози стигат до такава степен, че селекцията на Гарет Саутгейт ще завоюва международната купа на 15 юли, защото се следи необичайно съвпадане на обстоятелствата от 1966 година, когато Англия победи с трофея.

За първи път от 52 години насам Англия вкарва четири гола, Русия печели двата мача на старта, футболист на Португалия не осъществя дузпа, вкаран е най-късният гол в добавеното време и е показан най-бързият жълт картон.

Най-важното обаче е, че англичаните се показват по-добре от Германия, което е прочут реванш за изгубения полуфинал на международното в Италия през 1990 година. В Мексико също ликуват от резила на момчетата на Йоаким Льов. Бирен спонсор на ацтеките зареди до горе южнокорейското посолство в страната с пенлива течност.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР