Отново забъркаха името на херцогинята на Съсекс - Меган Маркъл,

...
Отново забъркаха името на херцогинята на Съсекс - Меган Маркъл,
Коментари Харесай

Луд скандал на Острова! Изумителни разкрития за Меган

Отново забъркаха името на херцогинята на Съсекс - Меган Маркъл, в скандал, откакто беше упрекната, че е крещяла на кралския личен състав и се е оплаквала за пари, написа „ Daily Mail ”.

Твърденията са част от книгата на създателя Валентин Лоу „ Придворни: Скритата мощ зад короната “, която следва да излезе на пазара. В фрагменти от нея, които бяха оповестени в английските медии, се твърди, че по време на посещаване в Австралия през октомври 2018 година Меган се оплакала, че не ѝ заплащат да се „ ръкува с хора и да обикаля “.
-->
Писателят Валентин Лоу, който се изхранва основно от това да споделя за живота на кралските особи, също разказва отношението на херцогинята на Съсекс към нейния личен състав. По думите му тя се държала толкоз зле със чиновниците си, че те безусловно се страхували от нея и били подлагани на прочувствен тормоз. Човек от личния състав споделя пред Лоу, че е претърпял обстановка, при която „ Меган и Хари ме караха да излизам на всеки 10 минути, с цел да ми крещят “.

В книгата се твърди още, че Хари и Меган се пробвали да огънат разпоредбите на монархията, с цел да се снабдят с диамантена тиара за сватбата им. След като не съумял да издейства украшението за обичаната си, Хари се обърнал към баба си кралица Елизабет II, която обаче му отказала и „ го сложила на мястото му “.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР