Отново настана напрежение в ефира на гледано наше предаване. След

...
Отново настана напрежение в ефира на гледано наше предаване. След
Коментари Харесай

Цънцарова със сериозен гаф в ефир, намеси колежка

Отново настана напрежение в ефира на гледано наше предаване. След къса отмора Мария Цънцарова се върна като водеща на " Тази заран "  по bTV. Вярна на себе си, тя съумя още в първото си включване да не помни едно име и да обърка друго, освен това на сътрудник.

В откриването на предаването журналистката не можа да се сети името на заменения длъжностен външен министър Стефан Димитров, като се оправда, че ѝ било комплицирано да му запомни името. Това леко пренебрежение може и да е било по сюжет, само че незабавно по-късно Цънцарова направи нов гаф.

Тя показа като водеща на новините Полина Гергушева, която към този момент много време носи семейството на брачна половинка си - Мечкуева, написа " Стандарт ".

Дали грешката на Цънцарова беше инцидентна и дали новинарката се е засегнала, можем единствено да гадаем. Факт е обаче, че тя не се появи на постоянната " седянка "  на предаването.

Мария Цънцарова несъмнено не беше в доста положително настроени в първия ден от връщането си на екран. Когато спортният публицист Митко Тасев ѝ направи комплимент по какъв начин е облечена, тя съобщи, че се е надявала това да не става обект на разискване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР